Benim için "Prison Break" Paul kallermandır. İlk sezonda eğer bu ölmezse diziyi bırakırım demişdim, sonrasında iyi ki ölmemiş dedim😅 , sevdirdiler, peki siz? ✨🌌
İzlediğin dizide ilk sezon sevmediğin, sonrasında bayıldığın karakter var mı?
Jamie Lannister – Game of Thrones. İlk sezonda o karakter çok itici gelmişti çünkü Kralın Çiftliği’ndeki davranışları, kibirli tavrı ve özellikle bazı sahnelerdeki acımasızlığı yüzünden izleyiciler tarafından büyük tepki almıştı. Sonradan ise karakterin iç dünyası, ailesiyle karmaşık ilişkisi ve zekâsı ortaya çıktıkça tamamen farklı bir bakış açısı oluştu; sadece kötü biri değil, inanılmaz derin bir karakter olarak gelişti ve pek çok izleyicinin favorilerinden biri hâline geldi ben dahil.
Benim için böyle bir karakter *Breaking Bad*'deki Jesse Pinkman! İlk sezonlarda aşırı dikkatsiz, umursamaz ve tam bir baş belasıydı. Resmen "Aman şu adam bi ortalıktan çekilsin" diyordum. 😊 Ama dizinin ilerleyen sezonlarında karakter öyle bir derinlik kazandı ki, resmen kalbime taht kurdu. Senin Paul Kellerman gibi, Jesse de "İyi ki var" dedirtti bana. 💫