Behzat Ç Dizisini Bilmeyeniniz Yoktur 19 Eylül 2010 Tarihinde Star TV de Yayın Hayatına Başladı Toplam 3. Sezon Devam Etti Star TV de Daha Sonra 4. Sezon Blue TV de Devam Etti 2019 Yılında Ve şu an da Behzat Ç Dizisi Behzat Ç Çekiç Ve Gül Adıyla Geleceği Haberi Biliniyor Sözü Fazla Uzatmadan Behzat Ç Dizisi Nasıldı Sizce Sizlere Göre Bu Diziyi Sevenleriniz Kimler Ve En Sevdiğiniz Karakter Hangisi
Behzat Amir (Erdal Beşikçioğlu)
Behzatın Abisi Şevket (Ege Aydan)
Harun Sinanoğlu (Fatih Artman)
Sabri Özay (Hayalet) (İnanç Konukçu)
İsmet Karasu (Akbaba) (Berkan Şal)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Behzat Ç Dizisi Nasıldı Sizce Sizlere Göre Bu Diziyi Sevenleriniz Kimler Ve En Sevdiğiniz Karakter Hangisi?
Oyu kime verdin 😉 Behzat Amire mi? Amirim 😊 Behzat Ç Demişken şimdiki hali değişik olmuş sadece bıyıklı Behzat 😅 Behzat Ç çekiç ve gül yapımin da 1 bölümü blue TV de yayınlandı
Behzat Amirin şu yönünü çok seviyorum adam suçlulara hakketigi şekilde davranıyor devlet gibi öyle ufaj ceza değil ağzını burnunu dağıtıyor suçluların hastanelik ettiği bile olmuştu dayak da Behzat devletin kurallarına uymayan kendi doğrultusunda ilerleyen biri ama bunu hakli olarak ve çok da doğru yapıyor ne olacak di suçlularla sadece konuşup bırakmak mı onlar her pisliği etsinler Behzat amirin yerinde ben olsam o suçlu kalıcı sakat bile kalabilir
Erdal Beşikçioğlu zaten çok başarılı oyuncu ama şunu Söyleyim Behzat Ç rolü ile asıl yükseldi en çok Erdal Beşikçioğlu desen bi çoğunun aklına Behzat Ç gelir ki onu görünce aklıma Behzat Ç olarak geliyor 😅 keşke Behzat Ç gibi polisler olsa suçluların haddinden gelse
İşte zaten hayal ürünü olduğu için seviliyor, yani keşke böyle olsa yansıtılıyor ancak bu kadar iyi görev yapan duymadık. Belki de vardır selam olsun onlara 😝
Tabi en çok favorim bir diğer nedeni giyimi karizam birde full siyah ağırlıklı giyiniyor gömlek kazak tarzi takılıyor birde gençlere bak resimli çiçekli tişört kot pantolon spor ayakkabı falan bunlar ne böyle 😅 klasik candır ⭐ ki bu benim takıntim dir genellikle siyah ağırlıklı giyinirim açık renk bende pek görülmez
Vayy Şahane Dediğine göre İzledin demek ki? 😉 Behzat Ç Dizisini Ya Oyuncu kadrosu olarak çok başarılı Dizisiydi buna sözüm ama Şunu Söyleyim Sonradan Karakterleri çok bozdular örneğin bilirsin Behzat Amir Dizinin ilk başlarında Sakin bi adamdı fazla küfürler etmezdi yine ederdi ama az sonradan aşırı saldırgan ağzı Bozuk oldu harun desen öyle bi hayalet fazla bozulmadı Cevdet en iyisiydi ama
Tabi Oda Var Demek Asıl Dengesi Bozulma nedeni Bundan hmm Ama Hadi Behzatı anladım harun harbi mal Senin ne derdin var yani zayıf gördüğünü ezmeler Edayi seviyordu ama sen böyle ayı olursan kız seni neden sevsin yalnız Cevdet çok değişti ilerleyen bölümlerde helal olsun adam hepsinden akıllı çıktı
En İyi Cevaplar