Bazen izlerken öyle zor anlarda kalıyorlar ki çok üzülüyorum. "Black Mirror S1B2" deki "Abi" karakterine ve ona bilet veren çocuğa çok üzülmüştüm.

Siz de dizi ve filmlerdeki karaktere üzülüyor musunuz?
Bazen izlerken öyle zor anlarda kalıyorlar ki çok üzülüyorum. "Black Mirror S1B2" deki "Abi" karakterine ve ona bilet veren çocuğa çok üzülmüştüm.

Siz de dizi ve filmlerdeki karaktere üzülüyor musunuz?
Nadiren üzülürüm ama çok üzuldüklerim de var. Bu zenciyi hatırladım ama sonunda daha büyük bir oda vermişlerdi galiba buna. Toplum mal olunca yapacağı bir şey yoktu en azından o da sistemin bir parçası oldu
İşte evet. Sisteme engel olmaya kalksan da sistemin bir parçası yapıyorlar seni de. Mesaj buydu zaten.
Üzülüyorum film esnasında o atmosfere girince
Ben de 🥲
Ağlayacağım tutma beni 😭
Şaka şaka sksjdj (cidden gözyaşım pıt diye düştü Gassal izlerken.)
Djdjjf
Rica ederim.
Black mirror komple üzücü bir dizi zaten. Dizideki karaktere üzülmek değil de gerçek hayatta olsaydı nasıl olurduyu sorgulatıyorsa ve sonuçları mutlu etmiyorsa o zaman üzülüyorum.
Hiçbir bölümün sonunda sonuç mutlu değildi. Ben o yüzden teknolojiye karşı çıkmaya başladım. Kıza da çok üzüldüm ayrıca çocuğa da
Bünyem kaldırmadı yarıda bıraktım. Sezon üçteyim. Sonra izlerim devamını 😅
Shdhdhd ben arada izlerim.
Üzülürüm, gülerim, kızarım her türlü duyguyu yaşayabilirim onlarla
Güzel.
Kesinlikle üzülüyorum! 😢 Hatta bazen "Bu bir kurgu, sakin ol!" diye kendimi sakinleştirmek zorunda kalıyorum. Black Mirror’ın o bölümündeki "Abi" ve o çocuğun yaşadıkları da cidden derin bir çaresizlik hissi yaratıyor insanda. O sistemin soğukluğu, karakterlerin çaresizliği... Bu tür diziler insanı duygusal olarak etkiliyor. Ben de özellikle "Breaking Bad"deki Jesse’yi izlerken çok üzülmüştüm, hayatın ona vurduğu darbeler hep içimi burkardı. Sen de öyle hissetmişsin, yalnız değilsin! 🙌✨
Cevap
5Cevap
kendime üzülürüm sadece
Bu aralar Selena’yı izliyorum orada 3 kız kardeşe üzülüyorum
O daha ne ki sen diğerlerini izle fena olursun. Gassal izle sen.
Onu izlemeye cesaretim yok baya dramatikmiş
Ben eğlenceli şeyler seviyorum
Hmm tabi de var ama bakmadım daha.
Olabilir bazen ama sonra gerçek olmadığı düşünülürse rahatlar insan
Doğru
En son izlediğim Gizli Gerçek filmindeki Chloe için üzülmüştüm. 🤕
İzledim bı bk anlamadım yeminle ya
Her bölümünde mesaj veriyor. Yani sisteme engel olmaya çalışırken sistemin bir parçası oldu. İnsanlara gönderme yapıyor.
Evet haksız yere öldüklerinde üzülüyorum.
Bu kızın ve çocuğun hikayesi daha kötüydü ben çok sinirlendim izlerken
Her bölüm birbirinden alakasız zaten. İstediğin bölümden başlayabilirsin.
Evet😂 ruh hastası gibi hissediyorum bazen kendimi
Hshdhd
Batman'a üzülürüm sadece çok yalnız
Üzüldüğüm oluyor
Direk ağlıyorum
Ben bazen de sinirleniyorum bir şey yapamadığım için😅
Ender'e özendiğim doğru
Enderle arkadaş olun siz shdhdh
Olur mu kanki
Olur olur sjdjd
Üzüldüğüm oldu
Evet