Oyunlar da Üzüldüğünüz Karakter Sahne Var mı? Hangi Oyunda Hangi karakterin Ölümüne Üzüldünüz Etkiledi Ben Call Of Duty Modern Warfare 2 (2009) Simon Riley Ghost Ve En onun En Yakın Dostu Gary Roach Sanderson Ölümüne Üzülmüştüm 😥 Adamlar Öyle Oyun Yapıyorlar ki Gerçek Hayat Sanırsın General Shepherd İhanet Ediyor du Bizlere Ve öldürüyor du Oynayanlar Bu efsane seriyi Hemen Bilirler Suçsuz Yere ihanet Ghost ölünce Activision Yapıma çok Kızmıştım Adamlar Akillanmadi Modern Warfare 3 de Soap Mactavish de Öldü gözden düşmek için elinden geleni yaptilar
Oyunlarda üzüldüğünüz karakter ya da sahne var mı?
Bence kaliteli çok Güzel oyunlar var ben oynuyorum 😊 örneğin mobil de car Parking Multiplayer çok sardım açık dünya araba sürme oyunu istersen araçtan inip yaya halde yürüyüş manuel vites benzin alma lastik seçimi motor değişimi renk araç modelleri mevcut uzun yol da var tabi evler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şişş oyun falan yok, bitti o iş kapandı o defter 🫠
Neden?
Bıraktık iyi böyle
Bence kaliteli çok Güzel oyunlar var ben oynuyorum 😊 örneğin mobil de car Parking Multiplayer çok sardım açık dünya araba sürme oyunu istersen araçtan inip yaya halde yürüyüş manuel vites benzin alma lastik seçimi motor değişimi renk araç modelleri mevcut uzun yol da var tabi evler
Ori And The Will Of The Wisps'in sonunda ağlamayan yoktur o derece
Elbbette var, çok var hem de
Çok etkileyen yok