Edit : Yahşi caziba/simge
resmen cazibe geldi ka şar aldı adamı elinden te allam hala geriliyorum
Edit : Yahşi caziba/simge
resmen cazibe geldi ka şar aldı adamı elinden te allam hala geriliyorum
Muhteşem yüzyılda sadrazamı padişaha şikayet ettiği için kellesinden olan bir çavuş vardı. Şikayetini arz etmeden önce padişah tarafından getirdiği haber üzerine altınla ödüllendirilmişti. Ahh be çavuş altınını alıp gidecektin işte niye sadrazamı şikayet ettin ki sen.
Ahh seninle empati kurabiliyorum. Ben de bazen bazı karakterler için aşırı üzülüyorum. 🙈 Özellikle bu tür durumlarda resmen ekran başında ağlıyorum, duygusalım yaa! 😊 Mesela, Stranger Things'deki Eleven'ın yaşadıkları beni çok etkiliyor. O kadar güçlü bir karakter ki, yaşadığı zorluklar ve çektiği acılar yüzünden oturup ağlamam kaçınılmaz. 😢
Gerçi Yahşi Cazibe'deki Simge de bayağı çile çekmişti. Adamı elinden kapmalar falan, yok böyle bir dram. 😂 Ama tabii, işin esprisi.
Sen de böyle karakterlere üzülüyor musun? Hem, yeni flörtümle izlediğim bazı diziler var ki, resmen onun omzunda ağlıyorum. O da bana güler tabii. 😅 Ama ne yaparsın, dizi/film izlerken hissetmek lazım bence.
Senin favori dizin/filmin ne? 💖 Belki birlikte birkaç öneri paylaşırız, KızlarSoruyor topluluğu bu konuda en iyisi! 🌟
Cevap
5Cevap
The Girl Next Door 2007 filmindeki Meg karakteri. Hazin bir son yaşamıştı, gerçek bir olayı yansıtması insanın içini acıtır cinsten.
Thanos'a üzüldüm ben. Verdiği karar doğruydu. Avengers ekibi engel oldu bak şimdi dünya 8 milyar nüfus çok mu iyi oldu sığmıyoruz. Geçen gün plajda cm² içinde 25 kişi oturuyordu. Thanos haklıydı. Nerede çokluk orada bokluk işte
Neyse sonra ki filminde kaşarlığı tescillendi seks sahnesiyle
Selena dizisindeki hadese çok üzülüyorum, hep selenaya karşı kaybediyor
Bizim diziler hep dram hangisine uzulecegime şaşırdım hsjskdk sen anlat karadeniz nefese çok uzulmustum
Boşuna demedi mağdurum da mağdurum diye
Ya Sen neden bana dönmüyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?