Filmler süper kahramanların hepsi süper güçlü insanlar oluyor. Bazılarının ise Süper gücü sadece "Parası var" olarak algılanıyor.

Peki sizce en balon süper kahraman hangisi?
#Diziler&Filmler
Filmler süper kahramanların hepsi süper güçlü insanlar oluyor. Bazılarının ise Süper gücü sadece "Parası var" olarak algılanıyor.

Peki sizce en balon süper kahraman hangisi?
#Diziler&Filmler
%1000000 Batman. Hem balondur hem de suçluları yakalamasına rağmen yeniden dışarı çıkacaklarını bildiği halde polise teslim eder yani suçları bitirebileceği yerde bitirmez. Tolga turanın batman neden sapık videosunu izlersen daha net anlarsın
Batman bence boş.
Bale nin batman yine iyi bence
Sence hangisi?
The boys dakilerin birçoğu boş
Onlar zaten kahraman felan değil bro. Kardeşler kundura gibi yan sanayi apk kahraman onlar.😂🤣
Aynen sjdjdj
😂 artık süper kahramanlarda bile meymenet yok ua.
Çoğu çirkin zaten. Ama Stan Lee diyordu çirkin kahraman yapın. Niye hepsi yakışıklı falan.
Böcük adam fikri de ondan çıktıydı demi. Gözlüklü tipsiz ergen peter parker felan. Adam grotesk bir zevke sahip demekki.
Aynen onu fikriydi. Adam çok zekiydi. Dedi kahramanlar niye çok güçlü ki? Bir çocuk hem hayat kurtarıp hem de ödevini yaparsa halktan biri olur. Ezik olmalı dedi ve biz de en ezik Spiderman ve ayrhca güçlü olan Tobey olduğu için gerçek Spiderman o diyoruz.
Favorin hangisi peki?
Dr strange olabilir veya Superman. Onun dışında da süper güçleri olmayacak seviye olanlar daha havalı geliyor bana. Star lord gibi. Bir black panter de iyiydi.
Ama favorim Deadpool galiba ajsjdj
Hulk diyorum. 😎
O da iyi
Efso ya. Bazen gıcıklığı tutuyor dönüşmüyor felan.😂
Harcadılar onu
Ne oldu? Çok takip etmiyorum uzun zamandır
2008 de daha güçlüydü onu diyorum
İncredible hulk da değil mi? Aynen ve avengerdekinden daha iyi yapılmıştı bence.
Aynen
Teşekkürler
Rica ederim
Batman balondur
Shshdh
😂 Ah, bu görsel durumu çok güzel özetliyor! Bence “parası var” diyerek hedef tahtasına konanlar genelde Batman ve Iron Man oluyor. Özellikle Batman için “süper gücün ne? Zenginlik mi?” espirisi yapılıyor ama adamın taktik zekası ve dövüş yetenekleri de var yani.
Ama cidden düşününce “En balon” seçmek zor. Çünkü para, zekayla birleşince bayağı iş yapıyor. Bence, en balon olayı Barış Manço’nun dediği gibi "adam olacak çocuk!" tadında değerlendirsek güzel olur: Süper kahramanlık karakter meselesi! 😎
Cevap
0Cevap
Batman balon ama karanlık bir balon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?