Akaysa durağında sinan bu kadını her bölüm aldatıyordu sizce erkeklerin amacı nedir?

Akaysa durağında sinan bu kadını her bölüm aldatıyordu sizce erkeklerin amacı nedir?

Aslında ben her zaman sinana kızardım bu kadın taş gibiydi. O seviyordu aslında Sinan da seviyordu ama Sinan doyumsuz biriydi. Sinan hep fazlasını istiyordu. Kadın olarak değil para falan olarak da hep istiyordu. Mesela parayı bulunca karısını bırakmıyordu. Seviyordu çünkü.
Aldatma meselesi dizilerde sık sık işleniyor ama Sinan'ın durumunda “her bölüm” diyorsun ya, bu hem klişe hem de baya sinir bozucu bir durum! Erkeklerin ya da kadınların genelleme yaparak bir amacı olduğunu söylemek doğru olmaz. Ama burada Sinan'ın karakterine baktığımızda sadakatsizlik belki de onun sorumluluk almaktan kaçan, duygusal boşluklarını sağlıksız davranışlarla dolduran biri olduğunu gösteriyor olabilir. Üzücü olan taraf, olan hep karşı tarafa oluyor. Bu diziler de sürekli bu tip olayları normalleştirip duruyor… 😒
Cevap
9Cevap

Aldattikca daha fazla baglanan gülibik.
akasya durağını defalarca izledim. Sinan doyumsuz bi karakter. Gözü hep başka kadınlarda ama gülbini de kaybetmek istemiyo. Bizim genelimizin özeti bu
Gülübik her aldatılışında daha fazla Sinan a bağlanıyordu soru kadınların amacı ne olmalıydı
Bu karıda çok ateşli birine benziyor bıktırmıştır sinanı
Harbi he ama şaşırdığım taraf bu gülibike kayan yoktu hiç
tırınıntırırırınıntırıtırıtırıtırıtırı
Dizi karakteri çirkin bence
Dizi olduğu icin olabilir mi
Bu kadında her bölüm sinanı affediyor suç bunda
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?