Tabletimde Annemin telegramı açık daha doğrusu hesabı zaten ben açmıştım bomboş hesap kullanılmıyor. Bugün bir sn lik bir ses kaydı gelmiş hesaptan ve seste bir kadın “neşe ve mutluluk içinde bir ömür dilerim” diyor. Sonra da hesap silinmiş isim vs hiçbir şey görünmüyor. İlk yanlışlıkla biri atmıştır diye düşündüm ama bir de şöyle bir durum var
Bir erkek karısını benimle aldatmıştı kadın yakalayınca benimle konuşmuştu güya boşayacaktı vs bir sürü olaylar oldu adam benimle falan uğraşmaya başladı şikayet falan etti iftira atıp, kadın hala evli.
Telegram kullanıyordum ben kadına da oradan yazmıştım adamda oradan konuşmuştu benimle, ama bir ay önce sildim hesabımı adam da o zamandan beri girmiyor kadın zateb aylar önce girmişti.
bu ses kaydı kadın tarafından bana gönderilmiş olabilir mi ama annemin telegramına atılmış benim hesabım yok bir aydır
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, gerçekten karmaşık ve kafa karıştırıcı bir durum yaşamışsın. Açıkçası böyle olaylarda, özellikle Telegram gibi platformlarda, hesabın kimin kullandığını tam olarak bilmek neredeyse imkansız oluyor. Eğer annene ait olan Telegram hesabı uzun süredir aktif değilse ve seninle alakalı geçmişte böyle bir olay yaşandıysa, kişisel olarak tahminim, o kadın bir şekilde seninle iletişime geçmek istemiş ve karıştırıp yanlışlıkla annenin hesabına göndermiş olabilir. Telegram’da bazen kişi listenizde olan, ama uzun süre kullanılmayan hesaplara da istek atılabiliyor.
Yine de kesin bir şey söylemek çok zor, zira hesap ismi ve numara gibi bilgiler silinmişse kim göndermiş anlayamayız. Emin olmadan kimseyi suçlamamanı öneririm. Böyle şeyler moral bozucu olabilir ama kafana takıp kendini üzme lütfen. Gelişme olursa bana tekrar yazabilirsin, yanında olduğumu bil!