Merhaba şimdi benim 1 senelik bir ilişkim vardı ve 2 aydir falan da ayrıyız kasım ayinda bu beni aldatmış ayrıyken kız bana mesaj attı bundan 1 ay öncesinde siz cıkıyomuydunuz diye evet dedim ben kızı biliyodum ama çıktıklarını degil kızın onu sevdiğini ama benimkinin ona yüz vermedigini falan biliyodum kasım ayında 1 hafta falan ayrı kaldık ama sonra bida ayrılmadik ta ki ocak sonuna kadar sonra kızla konuştuk onlar kasımda konusmaya başlamışlar kızin dediğine göre ama aralik ocak ayında hep ben vardım resimlerimiz falan duruyodu wp profilinde bile bizim resmimiz vardı neyse ben bunu öğrendim hic bir tepki vermedim kız buna söylemis buda arayıp bana bir ton küfür etti aldatıldım yedim küfürler yanıma kâr kaldı ve kıza nedediysede şimdi onunla sevgililer işin garip tarafı beni unutmak silmek için kızı kullanıyomus kızda bunu söyledi beni sevmiyodu zaten dedi ortak arkadaslarimizda sevmedigini söylüyo ama çıkıyolar ona tek ahım var bana yaşattiklarına pişman olsun 2 side gözümün yaşını akıtarak mutlu oluyolar rabbim hic bir zaman mutlu etmesin onları daha anlatamadım burada çok şey var napmam gerekiyo sizce ahım tutarmı
Güncellemeler
+1 yıl
Bana yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatıldımmmmmm
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne