Güzellik & Bakım Erkekler, Bu kadın nasıl sizce olagabustu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Teşekkürler beyler Güncellemeler1 yıl Guncel sorumu beğenir misiniz Erkekler, Bu kadın nasıl sizce olagabustu mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Baya güzelhttps://youtu.be/rossGC7QQqg?si=Qa0Xcbrjrxkwr-tU 1 5 Yorumla Soran 1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune Yorumla cyrax1 1 yıl Estafurullah asıl o benim yüzüme kaç verir gkfkfk Yorumla cyrax1 1 yıl Ben 10 veriyorum güzel bence tam istediğim göz rengi zaten Yorumla Soran 1 yıl Mavis evet sjskAma gerçekçi ol objektif puan kaç yuzunun Yorumla cyrax1 1 yıl On / 10 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Şu kadınları kendinizle kıyaslamayı bırakın artıkHer insanın ayrı güzelliği var 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok kiyas yok erkeklerin düşüncesini sordum.Sen kaç verirsin yuzune barbaranin gerçekçi olursan Yorumla Aslanbey032 1 yıl Makyaj güzeline puan vermem ben Yorumla Soran 1 yıl Makyajsiz da iyi bu kadın ama Bu haline kaç verirsin? Yorumla Aslanbey032 1 yıl Yedi Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Herkesi ilah yaptınız be 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen ne düşünüyorsun Gerçekçi olarak 10 üzerinden kaç verirsin yuzune bu kadinin Yorumla İndifference321 1 yıl 8,5 kankan Yorumla Soran 1 yıl Kanka bunlar abazan ya da gerçekten Rus kadını falan gormemis diye düşünüyorum Tamam kadın güzel hakkını yiyemeyiz ama yani daha ne güzelleri var Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. olağan üstü değil ama çok güzel 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yani evet güzel10 üzerinden kaç verirsin yuzune gerçekçi olursan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl afet lan bunun için ölmek isteyenler vardır ciddi manada 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Yüzü çok aşırı güzel kusursuz mu yoksa abartılacak kadar da değil mi dersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kusursuz la neyi abartılacak değil doğal yürüyen bomba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bebek gibi kadın Yorumla Soran 1 yıl Güzel kadın evetBurnu çenesi çok süper değil ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yo Gayette organik guzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben başak burcuyum kolay kolay beğenmem kırk kriterli beğenirim 39 tane tik bu kadın Yorumla Soran 1 yıl Hm iyiymiş evet doğal fuzellikte bı kadınAma böyle aşırı güzel dünya güzeli mi yüzu?Gerçekçi ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben ne anlatıyorum. model falandır zaten Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çıksana bi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl çıktım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gelcen mi özele Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl gözleri çok korkunç değilmi? 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Yok güzel gözleri Yorumla Soran 1 yıl Maviş Yorumla MawiTech 1 yıl konu sadece mavi olması değil çok delici bakıyor erkek olsa s*k*c* bakıyor dicem Yorumla Soran 1 yıl Yüzüne kaç verirsin 10 üzerindenGerçekçi objektif olursan Yorumla MawiTech 1 yıl ondan daha güzeller kadınlar var yerli isim vermeyeyim ama yabacı olarakjessica alba, Holly Valance, nicole kidman (gençlik hali) onların yanında 10/7,5 veya 10/8 olur Yorumla Soran 1 yıl Yani ultra güzelliği var mı yok mu bu barbaranin Yorumla MawiTech 1 yıl bunlar göreceli kavramlar BENCE yok İzmir karşı yakada otur gelen geçen 10 kızdan 6-7 tanesi bundan daha güzeldir. Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gayet iyi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune gerçekçi olursan Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı. Normal bir kadın 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Bayılıyorlar kadınaYüzüne 10 üzerinden kaç verirsin gerçekçi olursan Yorumla ft06yl 1 yıl 7 puan verirdim Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yaAşırı güzelligi yok mu bu kadinin Yorumla Soran 1 yıl Ultra güzellikte işte Yorumla ft06yl 1 yıl Bana göre mükemmel bir güzelliği yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Niye sordun buna mı benziyorsun 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Kaç verirsin yuzune gerçekçi olursan Yorumla Soran 1 yıl Bunun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 5 Yorumla Soran 1 yıl Niye neyi begenmiyon yuzunde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Suratsiz bi tip beş bile fazla Yorumla Soran 1 yıl Güzelliği yok muyani ultra bı güzellikte değil mi kadin daha güzelleri var midir ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne ultrasi allah askina kim diyo bu kadin güzel diye Yorumla Soran 1 yıl Erkekler sjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben neyim Yorumla Soran 1 yıl Gerçi göreceli herkese çok güzel gelmez dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen niye sordun Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yok olagaküstü 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Oda olabilir 😁 Yorumla Soran 1 yıl Kaç verirsin yuzune gerçekçi olursan Yorumla Soran 1 yıl 10 üzerinden kaç puan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana değişmem😂 Yorumla Soran 1 yıl Beni boş ver gerçekçi ol diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahaha seni neden boşvereyim, ondan daha yakın ve gerçeksin ak😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı ülkedeyiz... Aynı dil ile iletişim halindeyiz... Peki ya o?😂 Yorumla Soran 1 yıl Benden sana hayır gelmez kanka Yorumla Soran 1 yıl Kadının yüzüne puanin kaç objektf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendini o kadar mı hayırsız görüyorsun, sağlık olsun👍 Yorumla Soran 1 yıl Kaç? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 0* 👍 Yorumla Soran 1 yıl 0 değil güzel kadın gerçekçi puanın kaç çok mu begeniyorsun eh işte güzel ortalarda guzellıgine hayran değilim mi diyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mükemmel bir kadın 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yüzü çok aşırı güzel mi10 üzerinden kaç verirsin gerçekçi ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 7/10 Yorumla Soran 1 yıl Neden 7 yüzü begenmedigin nedr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vücudu daha iyi bence Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dünyanın en iyisini yorumlatma bize 0 2 Yorumla Soran 1 yıl On kat daha güzel Rus Slav kızları yok mu bu kadından? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır 😄 Yorumla
caniyanikmamiş Takip Et Xper 6 Yaş: 69 1 yıl Aşk kadınım 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayrani misin Yorumla caniyanikmamiş 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin gerçekçi olsan Yorumla caniyanikmamiş 1 yıl 1000 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Baya güzel
https://youtu.be/rossGC7QQqg?si=Qa0Xcbrjrxkwr-tU10 üzerinden kaç verirsin yuzune
Estafurullah asıl o benim yüzüme kaç verir gkfkfk
Ben 10 veriyorum güzel bence tam istediğim göz rengi zaten
Mavis evet sjsk
Ama gerçekçi ol objektif puan kaç yuzunun
On / 10
Şu kadınları kendinizle kıyaslamayı bırakın artık
Her insanın ayrı güzelliği var
Yok kiyas yok erkeklerin düşüncesini sordum.
Sen kaç verirsin yuzune barbaranin gerçekçi olursan
Makyaj güzeline puan vermem ben
Makyajsiz da iyi bu kadın ama
Bu haline kaç verirsin?
Yedi
Herkesi ilah yaptınız be
Sen ne düşünüyorsun
Gerçekçi olarak 10 üzerinden kaç verirsin yuzune bu kadinin
8,5 kankan
Kanka bunlar abazan ya da gerçekten Rus kadını falan gormemis diye düşünüyorum
Tamam kadın güzel hakkını yiyemeyiz ama yani daha ne güzelleri var
olağan üstü değil ama çok güzel
Yani evet güzel
10 üzerinden kaç verirsin yuzune gerçekçi olursan
afet lan bunun için ölmek isteyenler vardır ciddi manada
Yüzü çok aşırı güzel kusursuz mu yoksa abartılacak kadar da değil mi dersin
kusursuz la neyi abartılacak değil doğal yürüyen bomba
bebek gibi kadın
Güzel kadın evet
Burnu çenesi çok süper değil ama
yo Gayette organik guzel
ben başak burcuyum kolay kolay beğenmem kırk kriterli beğenirim 39 tane tik bu kadın
Hm iyiymiş evet doğal fuzellikte bı kadın
Ama böyle aşırı güzel dünya güzeli mi yüzu?
Gerçekçi ol
ben ne anlatıyorum. model falandır zaten
Gizliden çıksana bi
çıktım
gelcen mi özele
gözleri çok korkunç değilmi?
Yok güzel gözleri
Maviş
konu sadece mavi olması değil çok delici bakıyor erkek olsa s*k*c* bakıyor dicem
Yüzüne kaç verirsin 10 üzerinden
Gerçekçi objektif olursan
ondan daha güzeller kadınlar var
yerli isim vermeyeyim ama yabacı olarak
jessica alba, Holly Valance, nicole kidman (gençlik hali) onların yanında 10/7,5 veya 10/8 olur
Yani ultra güzelliği var mı yok mu bu barbaranin
bunlar göreceli kavramlar BENCE yok İzmir karşı yakada otur gelen geçen 10 kızdan 6-7 tanesi bundan daha güzeldir.
Gayet iyi
10 üzerinden kaç verirsin yuzune gerçekçi olursan
?
Normal bir kadın
Bayılıyorlar kadına
Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin gerçekçi olursan
7 puan verirdim
Nasıl ya
Aşırı güzelligi yok mu bu kadinin
Ultra güzellikte işte
Bana göre mükemmel bir güzelliği yok
Niye sordun buna mı benziyorsun
Kaç verirsin yuzune gerçekçi olursan
Bunun
5
Niye neyi begenmiyon yuzunde
Suratsiz bi tip beş bile fazla
Güzelliği yok mu
yani ultra bı güzellikte değil mi kadin daha güzelleri var midir ki
Ne ultrasi allah askina kim diyo bu kadin güzel diye
Erkekler sjs
Ben neyim
Gerçi göreceli herkese çok güzel gelmez dimi
Sen niye sordun
Yok olagaküstü
Oda olabilir 😁
Kaç verirsin yuzune gerçekçi olursan
10 üzerinden kaç puan
Sana değişmem😂
Beni boş ver gerçekçi ol diyorum
Hahaha seni neden boşvereyim, ondan daha yakın ve gerçeksin ak😂
Aynı ülkedeyiz... Aynı dil ile iletişim halindeyiz... Peki ya o?😂
Benden sana hayır gelmez kanka
Kadının yüzüne puanin kaç objektf
Kendini o kadar mı hayırsız görüyorsun, sağlık olsun👍
Kaç?
0* 👍
0 değil güzel kadın gerçekçi puanın kaç çok mu begeniyorsun eh işte güzel ortalarda guzellıgine hayran değilim mi diyorsun
Mükemmel bir kadın
Yüzü çok aşırı güzel mi
10 üzerinden kaç verirsin gerçekçi ol
7/10
Neden 7 yüzü begenmedigin nedr
Vücudu daha iyi bence
Dünyanın en iyisini yorumlatma bize
On kat daha güzel Rus Slav kızları yok mu bu kadından?
Hayır 😄
Aşk kadınım
Hayrani misin
Hayır
Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin gerçekçi olsan
1000