Programı izleyen benimle kritik yapabilecek birileri var mı? Analiz yapalım biraz.

Programı izleyen benimle kritik yapabilecek birileri var mı? Analiz yapalım biraz.

Ben özellikle ilk sezon bakmıştım nasıl bir şey olduğuna ama hiç beğenmedim. Eskiden Esra Erol veya Zuhal Topalla programları vardı aynı onlar gibi olmuş. Hepsi de kurgu.
Tanıdık birisi var diye 1-2 bölüm baktım sadece : ))
Tanıdık kim ipucu var mı
En suratsız olan 😂
Kadın erkek
Erkek
Kerem
Yes 😂
Iyy kem kum uug gug iuhg yuag konusabiliyor mu o? Geldiği yerleri ileri sariyorum hep koca bedende 10 yaşında çocuk beyni var. Kas yaparken insan azicikta kitap okur.
😂😂
Haksız mıyım
Haklısın... EİG için tenk yuuu : ))
İzliyorum tabii ki, tam bir guilty pleasure 😄. O evdeki kıvılcımlar, stratejiler, sürprizlerle dolu olaylar derken insan bir şekilde kaptırıyor. Kim kiminle çatışsa ya da aşk yaşasa hemen konuşulacak konular çıkıyor. Özellikle bu sezon bazı çiftlerin performanslarını bayağı merak ediyorum. Hadi yaz, favorin var mı, neleri analiz edelim? 🧐💖
Cevap
9Cevap
izlemem,,
Ben radyo dinlerim tv 40 sene kapalı dursa açmam maç dizi vb takip etmiyorum
Etmelisin eğlenceli aslında. Ama radyoda iyidir bende severim
Bakış açısına göre değişiyor ben almayayım size iyi seyirler
Ya buna benim arkadaşım katıldı ama ona rağmen dayanamadım izlemeye😂
Cinsellkk var diyorlar sürekli :/
Herkesin önünde ilişkini yaşayacaksın ve inandırıcı olacaksın. Yarisma bitiminde de büyük ödül var. He yalandan bir aşk yapıp sonuna kadar da gidebilirsin. Gercekten aşık da olabilirsin. Gercek hayatta evlenen 2-3 çift oldu
Temas tabiki var ama sevgililik yaşıyorlar orada normalde yapıldığı için ordaki anormal gelmiyor. Fiziksel birliktelik tabiki yok
5-6 bölüm izledim
Bugün 30. Bölüm vardı. Sarmadı herhalde izlemedin sonrasında
Vakit bulamadım ya. İşten sonra boş max 5 saatim oluyor 2-3 saatini de ona ayıramam. Daha dolu şeyler izlemeyi tercih ediyorum. Haftasonları evdeysem ancaa
Zaten anca akşamları izlenir.
Hayır. Aşırı kırinç.
Saygı duyarım. Izleyenler için analiz beklentim vardı
Ciddi misin
Anlayamadım
Bunu izliyor musun
Izliyorum tabi ki kitabımı da okuyorum arastirmami da yapiyorum. Kafa dağıtmak için guzel program beynini çok kullanman gerekmiyor dinlenme moduna geçiyorsun 😬
🤣🤣🤣 dinlenme açısından haklısın hangi hastanedesin
Ne hastanesi
Hemşiresin ya gebzede :)
Ne hemşiresi? Lab teknisyeni
Hımmm lab teknisyeni vay ben yanlış hatırlıyorum
100 kişiye yazınca olur öyle şeyler karışiklik olur insanlık hali
Ahahah yok Bee ne 100 ü :) sadece gebze de olunca merak ettim
O kadar beyinsiz değilim
Beyinsizlik oldugunu biliyorum 🤣ama kaos ya kardeşim kaos. Asklar yalanlar daha neler neler
Kurgu onlar kanka
Kurgu olduğu aşikar bazen prodüksiyon hal ve hareketlerine yön veriyor. Tv de yayınlanan diziler çok matah sanki kardeşim 😂
En azından onlar dizi, bunları izleyenin aklından şüphe ederim
Bunları özellikle o platforma üye olanlar izliyor. Dizilere kucuk büyük tüm türkiye maruz kalıyor. Daha sınırlı ve iradeni kullanabilecegin bir alan yaratmışlar. Tv deki sabah programları farklı ülkelerden uyarlanan diziler bize çok mu uygun? Bu da reality show. Oyle olmasa herkesin önünde yaşanmazdı. Produksiyon işte
Ben dizileri savundum mu😅 çok dizi izleyen biri değilim zaten sayılı izlediğim profesyonel uzun soluklu yapımlar var. Üstelik şu konuya da değinelim. Evet diziler genellikle çok saçma ama unutma, Yaş sınırı veriliyor başta. Ki herşeyden önce onlar kurgu, ve herkes bunun farkında. Fakat izlediğin programın ne kadar kurgu oldugunu bilsekte gerçeği yansıttığını lanse ediyor. Bunu da küçükler izliyor ve maruz kalıyor üstelik "Gerçek" sanarak. Ve hayatta uygulayabileceklerini düşündugü hareketleri sergiliyorlar. Bunun televizyona verilmeme nedeni, yasak gelmiş olması. TV ye uygun degil. O yuzden TV de oynamıyor. Eskiden vardı ve yasak geldi bil bakalım niye?😅 yoksa merak etme TV ye vermekten kaçınmazlardı. Konu tehlike ve maruz kalma olursa bu konuda dizilerle hiç kıyaslama yapma. Onların kurgu olduğunun herkes farkındayken bunların gerçeğe yatkın olma düşüncesi bile olumsuz etkiler yaratır. İzleye izleye beynin sulanmış tabi anlıyorum ama bunları izleyenlerde zerre beyin oldugunu düşünmüyorum. Bence senin için de geç degil.
Tek bir programdan nasilda IQ testi yaptın helal sana 😂
Sen de deyiver izlediğim yapımları bizde seni değerlendirelim. Sana göre zeka turnusolu ya bakarız. Boş musun dolu musun
Anlayacağını hiç sanmam. Zaten izlemenin beyinsizlik olduğunu da kabul eden birine daha bir şey anlatmak istemem. Tv bile izin vermiyor yayımlanmasına. Fuhuştan başka bişey değil iğrenç ötesi. Izleyenlerde beyin yok. Ülkenin gelişmeme sebebisiniz.
Ya aynen yazamadım dimi? Elestirilmekten korktun. Yazik korkma bu kadar. Ben senin gibi değilim yargılamam 😂 gelismeme sebebi kısmetse olur tayfaymiş. Insanlarin eskide diretmesi yeniliğe kapalı olması değil yani! Haha 🤣
Gündüz kuşağında aynı şeyler yaşanıyor zaten daha fazlası da var. Sokakta gördüğün sevgili ilişkilerini show programi yapınca fuhuş mu oldu. Sokaktaki sevgililer fuhuş mu yapıyor senin düşüncene göre.
Ben anlatsam da sen anlamazsın ki. Eleştirmekten korkmam çünkü bu kafayla beni eleştirecek son kişi bile olamazsın. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Bu sokaktaki sevgililerle aynı mı oluyor? Eskide diretme diyor bir de yaa. Yeniliğe açıklık değil gelişmeme sebebi olur ancak bu tür programlar. Ki zaten başında beyinsizlik olduğunu kabul etmişsin sen daha neyi savunuyorsun arkadaşım? Kısmetse olur programını savunduğunun farkinda misin? Yok dizilerle kıyaslıyor bilmem ne. Beyinsizlik oldugunu biliyorum demişsin zaten başında ne bu çırpınışlar daha? Allah aşkına biraz kendinizi geliştirin ülke sizin gibiler yüzünden gelişmiyor vallahi ya. Beyin seviyeniz o kadar yerlerde ki, kaos olmadan bu saçma programlar olmadan yaşayamazsınız. Mide bulandiricisiniz.
Farkında olan birine gelismeme sebebi demen ne kadar mantıklı? Madem sen ileriyi hedefleyen aydın kesimsin senin yaptıkların veya izlediklerin neler? Tarot falı cart curtla ilgilenip burada eglence için izlenilen programa bakarak ne gibi bir gerikalmislik sezdin. Gelisememe sebep olan argümanlar tek mi çeşitli mi sence? Yapılan araştırmalar izlenilen hiçbir saldırganlik kötü niyet şiddet içeren dizi film video gibi içeriklerin kişiyi etkilemediği sonucuna vardı. Kisinin psikolojisinin ve kendini geliştirememesinin önündeki engel kişinin algisidir. Sen bana filmde 700 kere sigara gostersende benim algim bozuk değilse asla sigaraya baslatamazsin. Hicbir irade baslatamaz. Diziler için izleyici kitlesi var fakat 7+ dizilerde de öpüşme, uyuşturucu ticareti, kadın ticareti mevcut. Izleyici uyarısı var diyen sensin nasıl savunmuyorsun bunu. Sifreli mi o kanal 7 den 70'e herkes görüyor. Bu programı benim gibi bu tarz içerik tüketmek isteyenler izliyor. Ortaya çarşaf gibi serili değil. Netflixte breaking bad , black mirror izleyince kendini ülkenin geleceğine ışık tutan parlak birey mi zannettin. Eminim ki izleme geçmişinde halef, uzak şehir, kızılcık şerbeti görürüm. Cok kasma herkes izliyor izleyince aptal olmuyorsun boş zaman aktivitesi onlar izle geç modundasin. Ulkenin durumu ortada stressiz geçen bir yılımız bile yok. Gelismek bilim felsefe üretmek için tok bir karın ve daha az iş olmalı. Bu koşturmacanin arasında aç ve yarının stresiyle yaşayan toplumda neyin gelişimi olacak.
Baştan aşağı bomboş bir yorum göster deseler milyonlarca yorumun arasından bunu gösterirdim herhalde. Ne güzel uydurmalar yapmışsın öyle. Halef, uzak şehir bayıldım. Kendi izlediklerini mi listeledin buraya? Senin izlediğin programı kimse izlemiyor mu sandın? İzlediğin şeyden elbette etkilenirsin. İzlediğin bir korku filmi mesela. Aylarca korku kalabilme ihtimali var. İzlediğin film karakterlerine bir süre sonra davranış, konuşma şeklin bile benzer. Beyni neye adapte edersen ona alışır. Üstelik ben dizileri savunmuyorum. Dizilerden zevkte alamıyorum zaten genellikle belgesel izliyorum. Öğretici geliştirici, Bilmediğim çok şeyin bilgisinin verildiği yapımlar, belgeseller daha çok tercihim. Sana izle desem 5 dakika dayanamazsın. Çünkü beynin saçma sapan şeylere alışmış amaçsız bir tipsin. İnsanlar kötü alışkanlıklara nasıl başlar? Özenmeyle. İzlediğin şeyle beynin bütünleşir. Sig@ra içen çoğu insan özentiyle başlamıştır görw göre. Sen dizileri savunmak için kendine alet yapmışsın. İzlediğin şeyin savunulacak hiçbir yanı yok. Yok diziler böyle şöyle. Niye Tv ye dahi verilmiyor o zaman kaldırıldı? O kadar saçmasın ki üzülüyorum adına. O kadar boşa uzattın ki, Sana yılın en boş yorumunu yapan ve en boş insan ödülü verilmeli.
Üstelik başta beyinsizlik oldugunu kabul ettin mi? Ettin. Şimdi hiç oymuş buymuş diye saçmalayıp iyice yerin dibine batma. Faydalı şeyler izle öğren ki ufkun genişlesin. Beynini iyice sulandırma. İşsiz ve hayatsız oldugunu bu kadar belli edip kendini saçma şeylere teslim etme. Ee insanların kaosundan zevk alıp bunun kurgu oldugunu bile bile ve beyinsiz oldugunu kabul ede ede izleyen bir insan sadece ülkenin gerilemesine, gelişmemesine ve işsiz olduğuna kanıttır.
Tamam çok dolu olan tarotçu kardeşim.
Bana boş ve işsiz diyen arkadaşta Tarot kartlarına bakarak ülkenin geleceğine yön veriyor.😂😂
Yazık kafana. Kabul ettigin beyinsizliğinle işsizlik ve hayatsizligınla sana mutluluklar. Yaşadığı her günü stresliymiş bi de. Bu senin için geçerli degil canım. Senin gibiler yattığı yerden işsizlikten ve hayatsizliktan başka bir şey bilmezler. O yuzden beyinsizlik oldugunu kabul ede ede izliyorsun. Bence sende kendinin ne olduğunun farkındasın ve mutsuzsun. Umarım sayınız çoğalmaz sizin üremeniz bile hata. Ülkeyi geriye düşürenler.
Hahah gerçekten rahatsizsin tarotcu
Acıyorum sana.
Hahah aynen hislerimiz karsilikli
Beynin yoksa, hissin de yoktur üzgünüm. Acınası.
Güle güle canım 🥱✋
Güle güle beyinsiz :)
Kaç yaşındasın 5 mi? Sana da güle güle tarotçu akıllı kız
Senin beyin yaşın 0 o belli. Baay
Nefret ediyorum böyle şeylerden
Olabilir
Çok saçma bunlar ya
Güzel görünüyor izleyim mi sence
Güzel varosluk, kıskançlık, kaypaklik, toksiklik ne istersen var 😀
Guzel tabi aradığımız seviyesizlik
Sor
Ne atamiyosun