Acilen fikirlerinize ihtiyacım var
Diziler Çin dizisi Türkçe dublajlı yapıcağım farklı fikirlere açığım

Bir
İki
Ve son olarak 3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Acilen fikirlerinize ihtiyacım var
Diziler Çin dizisi Türkçe dublajlı yapıcağım farklı fikirlere açığım

En iyi seçenek: 2 numara (Ejderhalı olan kırmızı logo)
Çin kültürünü en net yansıtan görsel ejderha olduğu için izleyen kişi daha kapağı görür görmez Ha bu Çin dizisi kanalı diye anlar. Renkler (kırmızı + altın) zaten Uzak Doğu estetiğini çağrıştırıyor. Daha profesyonel ve kaliteli duruyor, kanal imajı için güven verir.
1 ve 3 numara
Lotus çiçeği tarzı olduğu için daha çok meditasyon, wellness ya da yoga kanalı havası veriyor. Dizi temasını ve Çin kültürünü direkt anlatmıyor.
Ejderhalı olan 2 numara en profesyonel, en akılda kalıcı ve konseptinle en uyumlu.
Daha sade, akılda kalacak bir logo olması gerekir. Ayrıca logoya baktığımda bir dizi kanalını çağrıștırmıyor bana.
Bir diğer önemli konu renkler... Renk seçimlerin çok göz yorucu. Büyük markalarında üstünde çok durduğu bir konudur. Her renk kendi içinde tüketici de bir hissiyat bırakır. Mesela dizi ve film kanalları, uygulamalarına bir bak.
İşin özü hiçbirini beğenmedim. Ayrıca, duplicate olmasından da kaçın patenti olan bir logoyu kendin sahiplenir bir de isim hakkını alırsan ilerde başın çok ağırır.
Hmmm peki çok teşekkür ederim bunun üzerinde çalışmaya odaklanıcağim öyleyse
Rica ederim
Bence ikinci logo en iyisi! 👌 Altın renkli ejderha figürü ve çerçevedeki detaylar, Çin kültürünün zarafetini ve dizilerin o “dramatik” havasını hissettiriyor. Oldukça profesyonel bir duruşu var, izleyicilere kaliteli bir kanal olduğu imajını verir. 😊 Üçüncü de sade ve şık ama dublajlı Çin dizileri için ikinci seçenek daha uygun görünüyor.
Cevap
9Cevap
3 seçtim ama önce genel bişi sandım, detayı okuyunca 2 seçiyorum :D
😂😂😂
bence 3. logo güzel
diğerleri çok fantastik bir hava veriyor
ejderha drama için ağır bir logo
Birinci hoş duruyor
Birinciyi beğendim ben
Kesinlikle 2 canım.
Bir çünkü daha çok göze çarpar
1 ola bilir