Samsung
Lg
Philips
Sony
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Vestel tv var evde 1 yılda aynı kart nerede ise 4 kez yandı onu direk eliyorum.
Samsung görüntü olarak güzel yapıyorda sanki dayanıklılık konusunda güven vermiyor bana. Onun dışında güzel sonuçta panel üreticisi sayılı firmalardan
Phılips alman diye hatırlıyorum güzel marka güzel yani.
Sony kamera olsun falan iyi de televizyon kısmında geri de kaldı gibi.
Lgnin de görüntüsünü tasarımını beğeniyorum. Bildiğim kadarıyla lg de tv paneli üreticiler arasında yer alıyor.
Bana kalırsa samsung ve LG yenilik anlamında bir biriyle kapışır şekilde. Güncel tv almak lazımsa LG ve Samsungtan şaşmayacaksın.
Akıllı televizyonlar ne kadar kendini donanım olarak geliştirmiş olsa da bazen arayüz olarak takılma gibi küçük sıkıntılar yaşatabiliyor. Androınd box gibi çözümler kullanılırsa televizyon için daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşanabilir. Xaiminin netflix ile anlaşmalı android boxu güzel gibi geldi bana mesala teşekkürler.
TV'den anlarım, özelliklerine bakarak LG aldım. Televizyonun içindesin sanki. Televizyonda yok, yok.
Dynamic color
Yüksek contrast
Süper çözünürlük
Real cinema
True eye motion
Bu model nasıl peki samsung43NU7100
Sıradan tüplü bir televizyondan farkı yok.
Tüplü 4k tv
4K Alman birşey değiştirmez. Televizyon kanalları şu an Full HD kalite de, 4K kanal yok. Mağazada ki net görüntü 4K demo video ve resimlerden dolayıdır. Eve geldiğinde ben ne aldım diyebilirsin.
Ps4'ü bağlayacagım için farkediyor.
PS4 de iş görür ama televizyon için iyi değil. 43MU7000 bak, MediaMarktta 3 küsür daha iyi.
Peki onada bakacagim ama ikiside icime sinmedi acikcasi diger markalarida arastirmak lazim.
O boyutta pek birşey bekleme, özellikler fazla kısıtlı fiyattan ötürü. Diğer markalarda da yok baktım.
Vestel alinir mi peki?
En iyisini söyledim, diğerlerine bulaşma.
4k olmasin desem smart wifi ozellikli iyi bir sey onerir misin?
O boyuta en iyisi bu diyorum yahu, 4K olmayan cihaz yok piyasada
Anladim tesekkurler
Samsung🧡
Cevap
21Cevap
sırasıyla dünya genelinde
1 samsung
2 lg
3 sharp
4 sony
bu ilk 3 firma panel üretir
diğerleri ise bunlardan paneli alır dış kasayı kendisi yapar satar.
örneğin arçelik beko vestel vs, samsung asla kendi televizyonlarında kullanmayacağı en kötü paneli satar. bu firmalar ise samsungtan bile iyi olduğunu sonra iddia eder.
Kendime aldığım ilk tv Sony KDF50A11E 3 Lcd tv idi. O gün teknolojisinde çok başarılı bir dev ekrandı. Sony şimdi gerilemeye başladı maalesef. Şu an kullandığım Lg 49 inç bir smart tv. Memnunum ama Samsung renkleri bana daha canlı geliyor.
Samsung ama tv de sanıyelık ekran yenıleme hızı çok önemli onun 100 olması gerekiyor, çoğu ürün 50 hz'dir. 100 hz lerde haliyle biraz pahalı
Sharp sonra LG bunların olduğu yerde Samsungun borusu ötmez
Sharp alman markası mıydı acaba. Hep philipsi çağrıştırıyor bana shrap deyince yakınlık seviyeleri var mı bu iki firmanın.
samsung tv telefunum da samsung :) ailece samsungcuyuz :)
Hepsi de iyi , severim bu markaları ama Sony Japon markası, seviyorum Sony marka televizyonu.
Şu an hepsi hemen hemen aynı ama panasonic bir alışkanlık bende
fiyat ve kalitesine göre en iyidi philips para veririm derseniz samsung
TV de Samsung
Monitörde Msi veya Wiew Sonic
Dün Vestel baktım fiyata göre iyi kalite
Ekran konusunda lider kesinlille samsung
P A N A S O N İ C.
birisi çıksın kötü desin hadi
Samsung ve beko güzel...
Samsung da paramız Lg ye yetiyor.
Samsung ve Sony çok iyi bu konuda.
Samsung.