Netflix ya bu konuda. Sanırım göz alışkanlığı nerde görse çeker yani acaba yeni bir şey geldi mi diye. Ya da direkt ona takılıp bakmama sebep olabiliyor. Göze hitabende dediğim gibi en uygunu netflix oldu benim için , logolarından zaten netflix gördüm direkt :D
Eğer logoya bakacak olursak Disney Plus gerçekten çok tatlı ve sevimli bir logosu var. Fakat içerik olarak bana göre hiçbiri netflix'in eline su bile dökemez.
Aslında şöyle olmalı öyle dümdüz logo yerine her ziyaret edişte, tıpkı Googlenin arada bir yaptığı gibi animasyonlu, 8 bitlik oyunlu, gibi etkileşimli logo olmalı platform kullananlar için en azından eğlenceli zaman oradan da geçirmeye yarar.
Yıllardır onca para kaldırdılar her yükselişin bir inişi olacak.
Özgün bir evren kurmaları lazımdı Bağımsız filmler diziler kesmiyor milleti artık, sevilen bir karakteri en azından konuk oyuncu olarak başka bir yapımda aynı karakterle görmek kim istemez.
Örneğin Disney ne bulsa harmanlayıp izleme alıyor. Sonunda da kendi platformunu kurdu.
Gerçekten Netflix artık iyice sıktı hep bi cinsellik hep bi üçlü ilişki ya da hep din şeklinde gönderme yapmaları (yeni dünya düzeni adına) ve bunu dizi ve filmler yönüyle yapmaya çalışmaları çok yapay ve izlerken eğlenmek yerine hep bi uyanık olmaya çalışıp (kapılmamaya çalışıp) psikolojik açıdan bakmak gerekiyo yani ben o platformlara girip eğlenmek isterken psikolog olup çıkıyorum abi jdhd böyle bi şey var mı yaa Beni oraya bağlayan tek şey dizi film indirebiliyo olmam aslında (şimdi derseniz ki neden kullanıcısının..)