Sizce en iyi film dizi izleme platformu hangisi?
Amazon Prime
Netflix
Hbo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Üçünü de kullandıysanız sorabilir miyim hocam acaba ülkelere göre arama yapılabiliyor mu?
Mesela ben İran filmleri ile ilgileniyorumç Hangisinde hangi İran filmleri var?
İzlemediğim bir İran filmi için bile geçici olarak alabilirim servisi.
Teşekkürler
Reklam engelleyici var bende. "Adblock Plus" diye bir eklenti. Sorun olmuyor. İran filmlerini takip ettiğim Yeni Kaynak ve Mihrap TV siteleri de sıfır reklam ama oralarda olmayan filmler için üyelik bile satın almaya razıyım. IMVBox diye bir siteden satın aldım ama İngilizce çevirileri orjinal. Türkçe çevirileri ise bilgisayar çevirisi çıktı :( Neyse sağolun.
Cevap
3Cevap
Youtube ben çünkü oradan izliyorum 😀
Bu platform ile daha çok uğraşıyorum Şükrü
Pardon ben soruyu soran Şükrü sandım 😃
Bir çok uygulama kullanıyorum aslında netflix, blutv, bein connect, tv plus ama en sevdiğim dizileri genelde hbo yapıyor, sadece salt hbo dizisi için bir platform yok maalesef
Mutlaka duymuşsundur chernobly dizisini hbo dizilerine alışmak için öneririm, 5 bölümlük bir mini dizi
canımsın ya. Gizlenince sanki yazamıyorum. Tam tersi daha rahat yazabiliyorum. Bu saçma fevri tavrının ve kaprisinin sebebi ne anlamadım. Ben kötü birisi değilim ve kötü birşey yapmadım. Rahatsız olduğn durumu söyleseydin sebebini açıklardım, salaklığını giderirdim. Hesabını veremeyeceğim davranışım yok. Neyi yanlış anlayıp sorun haline getirdiğini anlamadım. Cidden anlamadım. Salak olduğun için birşeyleri tamamıyla yanlıs anlayıp kafanda kurup sorun haline getirdiğini düşünüyorum. Boş bir fevri harekette bulundun. Saçma ve boş bir fevri harekette bulunup kapris yapıyorsan benim için kötü olan kişi sensin. Bunu yapmaya hakkın yok. Kendin kaybetmiş oldun. Fevri harekette bulunmak suretiyle kötü bir kız olduğunu kanıtladığın için engellendin.
Hic bilmiyorum ben.
Şu an Türkiye'de en iyisi Netflix.
Netflix
Disney +
Netflix tabiki
:D Netflix iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?