İzlemediyseniz izleyecek misiniz?
2 saat aşk hayatını izledik adamın, böyle bir yapım olmaz olsun 😐

Beğendim
Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzlemediyseniz izleyecek misiniz?
2 saat aşk hayatını izledik adamın, böyle bir yapım olmaz olsun 😐

İzlemedim. Bu yüzden Türk yapımları izlemek istemiyorum. Millet ne yaparsak izler kafasıyla ypaımlar yapıyorlar. Tek umursadıkları şey filmin gişe de iyi hasılat yapması. iyi mi kötü mü kişiyi yansıtıyormu zerre umurlarında değil...
Efsanenin filmi bu şekilde basit yapılmamalıydı, hayal kırıklığı yaşadım. Bir saati iyidi, geriye kalan bir saat sadece özel hayatı aldattığı karısı, kuması arasında gidip gelmeleri izledik. Filmin amacını anlamadım.
Dediğim gibi, bizim Türk halkı leş gibi aşk ilişkileri sevdiği için yapmışlardır. İzlensin diye. Valla bkla bk birbirini sevse imkansız aşk yaşası bunu bile izler bizim halk.
Kahkaha attım son cümlene.😃 Evet Lefterin filminide böyle karmaşık bir aşk hayatı olduğu için yapmışlardır filmini.
Henüz izleme fırsatım olmadı ama yorumlardan anladığım kadarıyla odak noktası biraz eleştiri almış. 🤔 Lefter gibi bir futbol efsanesinin sadece aşk hayatına odaklanılması elbette beklentileri karşılamaz. Keşke hem futbol kariyeri hem de kişisel hikayesi dengeli işlenmiş olsaydı. İzleyip karar vermek lazım ama şimdilik pek hevesli değilim gibi. 😅
Futbolu çok yüzeysel anlatılmış anlamak için sahneleri geri sardım. Bence başarısız ve saçma olmuş.
Cevap
31Cevap
Nedense afişi gördüğüm an kötü bir yapım olduğunu düşündüm. Yanılmamışım. 💁🌸
2 saat olunca bir heyecanlandım. Futbol hayatı çok yüzeysel yapılmış, ne ara Fenerbahçeye alındı ne ara parladı asla anlaşılmadı bence. Galatasaray’lı futbolcu ile olan dostluğu daha vurgulanılabilirdi bence. İzlemenizi tavsiye ederim yinede herkesin görüşü farklıdır tabi ki, etkilemek istemem.😊
Ben de Galatasaraylıyım. Bir şanş verilir , duyguyu iyi verememiş olabilir ve vurguyu. Bu tarz filmleri severim ancak bu Filmle ilgili böyle bir hisse kapıldım. Teşekkürler 🐣❤
Rica ederim.😊
🍒🎈💟
Evet bende hiç beğenmedim çok kötü yapmışlar
Ne izlediğimi anlamadım bile 2 saat film yapmışlar içeriği bomboş.
İzlemedim.
Sen Fenerbahçeliydin Barış, izle.
eskiden artık takım tutmuyorum. birde türk yapımları kötü oluyor genelde
Anladım.
Az çok hayatını bildiğim biri ama denk gelirse izlerim.
Tavsiye edebilirim.😊
İzlemedim daha bugün izlerim. Bitti kağıt doldu defter efsaneler ölmez lefter 💛💙
Bende bu düşünce ile açtım izledim fanatik Fenerbahçeliyim ama maalesef hiç tatmin etmedi.
İzledikten sonra yorumunuzu bekliyorum.😊
Zaferin rengi çok başarılıydı, sinemada izlemiştim ve çok duygulanmıştım. O gerçekten izlediğim en iyi filmlersen birisiydi.😃
Beğenmiş miydin Zaferin rengini?
😊
Aynen öyle 💙💛
Filmi şimdi izledim ve beğenmedim filmdeki aldatma hikayesi gerçek değilmiş zaten gereksiz koymuşlar Fenerbahçe dönemi neden efsane olduğunu güzel işlememişler biyografi filmi değilde sıradan bi film yapmışlar oyuncular iyidi ama senaryo leftere yakışmamış ben bu halde daha iyi yazarım
İzlemedim izlemem, parayı basanın filmini çekiyolar bıktık artık
Belli başlı film dizileri izliyorum, hepsi zaman kaybı içi boş
Yani futbola dair çok şey göstermediler. Askere gitti ama asker halini yansıtmadılar
Aynen öyle. Ne izledik biz?😃
Al bendende o kadar.😂 O kadar sevinerek açtığım film büyük hayal kırıklığı yaşattığı…
Karşıma çıkıyordu yorumun için teşekkürler Frankenstein'ı bitirmeye çalışıyorum
Bunu izlemedim ama sana 25 yapımı olarak: Weapons’u şiddetle öneriyorum onun dışında en kötü 25 yapımı film Brick…
Tamamen aynı fikirdeyim dün gece izledim aşk filmi olmuş
Gördüm ama izlemeyeceğim.
Neden?
İzledim ama çok beğenmedim
Neyini beğenmedin peki?
Aynı fikirdeyim.
Boş bi film izledim ve Lefteri tanımak için çok yetersiz bir film olmuş. Biri bana neyi hatırladığımı sorsa, karısını aldattığını, sonra kumasına gittiğini, ondan ayrılıp tekrar karısına döndüğünü söylerim. Yoğunluk buraya verilmiş. Kariyeri çok hızlı atlatılmış yüzeyseldi.
Kesinlikle öyle.
Aşk filmiyse beni bozar, izlemem.
Aşk filmi değil aslında ama futbolundan çok aşk hayatını konuk etmişler.
O zaman başka tabi ki.😊
Netflix çöplük bence. Hiçbir yapım iyi değil
Kübra bence iyidi. 😃
Hiç merak edip izlemedim
Netflix hesabımı kapattım o yüzden filmi göremedim
İzlemedim hiç, nasıl bir sey
Galatasaraylıyım ama keyifli bir filmdi
ver leftere yaz deftere
İzlemedim param yok
İzlerim büyük ihtimalle
Netflix herşeyi kötü yapmaya yemin etmiş
Bencede.
Efsane reis
Öyle tabi ki. Bende o sebepten izledim. Ama sırf film çekmek için film çekmişler.
Futbol anlatmıyor mu
İzlemedim
İzlemedim
Bok gibi
Tanıtımı izledim
netflix üyeliğim yok
İzledim sıradan
Hayir
Çok beğendim
İzlemedim
İzlemedim
Sarmadı beni