Henüz 1. bölümü izledim ben. Çok sevdim. Kimler izledi? Beğendiniz mi?

Henüz 1. bölümü izledim ben. Çok sevdim. Kimler izledi? Beğendiniz mi?

Ben dün bitirdim. Konusu çok güzeldi. Fırat Tanış’ a bayıldım gerçekten öyle biri olsaymış dedim: ) Tuba Büyüküstün berbat bir oyuncu yıllardır güzelliğinin ekmeğini yiyen her oynadığı projede aynı olan biri Murat Boz (hiç beğenmem) oyuncu olmamasına rağmen yanında sırıtmıyor hatta daha iyi oynuyor karakterini. Diğer oyuncular harikaydı, sonu düğün sonrası tek saçma şeydi ne gerek vardı o olaya anlamadım yani. Spoiler vermemek için yazmadım. İzleyenler anlar.
Cevap
8Cevap
Beğendim güzel
Ben bu kadının rol aldığı hiçbir film ve diziyi izlemeyi sevmiyorum bana kendisi çok itici geliyor sevmiyorum filmleri de hoşuma gitmiyor izlemedim.
İzlemedim henüz. O yüzden bir yorumda bulunmak doğru gelmiyor.
Oyunculukları aslında bir kenara bırakıp asıl konuya odaklanmak gerektiğini düşünüyorum. Bazılarına saçma gelebilir ancak işlenilen konular aslında kanıtlanmış bir gerçek. Şu an ki yaşadığımız sorunların bir kısmının gerçekten geçmişten gelen çözülemeyen şeylerden kaynaklandığına çok inanıyorum. Yaşadığımız yerden bağımsız kendimizi ele aldığımızda bence mutlaka sorunlarımızla alakalı sorgulamamız gereken bir alan olduğunu düşünüyorum.
Tubayı bi türlü seçemediğimden dahil olduğu hiçbir şeyi izleyemiyorum. Çok soğuk çok ruh emici geliyor o kadın bana
Yeni başladım birinci bölüm bitti bayıldım şimdilik. Ayvalığa gidesim geldi🤣🤣
Henüz izlemedim ama güzel bir iş çıkmış gib hissediyorum umarım yanıltmaz
yokk izlemedim ama öyle duygusallık yapmacık oyunculuk sevmem
bence murat boz hiç olmamıs keske onun yerine daha oyuncu kökenli birini bulsalardı genel olarak iyi bir dizi
Gerçekten güzel ben beğendim ama bazı yerleri olmamış
Izlemedim sevmem buyuk ihtimal
İzmelemedim ama bok gibi
İzlemeye deger gormedim
henüz izlemedim..
ama merak ediyorum..
İnternet dizileri sadece cinsellik..
Bakmadım
İzlemedim
İzlemedim
İzlemedim konusu ne?
Konusu ne