Netflix'e gelen Paris'in Altında (köpek balığı) filmini beğendiniz mi?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Can sıkıntısından film izleyim dedim, bu aralar konuşulan Paris'in Altında filmine göz atayım dedim.

Köpek balıklarının filmleri hep ilginç olur elbette Javs efsanesi gibi olamazlar o bir fenomen zaten.

Genel olarak filmi değerlendirecek olursam Fransız yapımı olan filmimiz korku konusında pek yeterli gelmiyor bu anlamda fakat gerilim dozu yüksek, sıkmıyor

Mutant köpek balığı diyeceğimiz bir türle karşı karşıyız bu açıdan dar alanlarda gerilim dozunu iyi yansıtmışlar, çok hızlı aktığı için öyle tadıyla yavaşlatılmış sahneler az olmuş şiddet düzeyi bakımından zayıf buldum.

sonıçta bu bir köpek balığı filmi parçalama sahneleri yavaş ve görsellik katmasını bekliyor insan diğer benzeri filmlere bakar ve kıyas yaparsak.

İzlemeye değer final iyi yerde bitti devamı gelir gibi görünüyor ama umarım ikinci film için gerekli daha iyi çekim teknikleri uygulanır.

Şu tatlı suda olur olmaz tartışmalarına girmeyeceğim o kadar derinlemesine yorum yapanlar zaten bolca mevcut nette izleyenlerin ikiye bölündüğü.

Değerli KScanlar izleyen varsa sizin için ne düzeydeydi?

Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Netflixe gelen Parisin Altında (köpek balığı) filmini beğendiniz mi?
Netflix'e gelen Paris'in Altında (köpek balığı) filmini beğendiniz mi?