Merhaba KScanlar nasılsınız? Can sıkıntısından film izleyim dedim, bu aralar konuşulan Paris'in Altında filmine göz atayım dedim.
Köpek balıklarının filmleri hep ilginç olur elbette Javs efsanesi gibi olamazlar o bir fenomen zaten.
Genel olarak filmi değerlendirecek olursam Fransız yapımı olan filmimiz korku konusında pek yeterli gelmiyor bu anlamda fakat gerilim dozu yüksek, sıkmıyor
Mutant köpek balığı diyeceğimiz bir türle karşı karşıyız bu açıdan dar alanlarda gerilim dozunu iyi yansıtmışlar, çok hızlı aktığı için öyle tadıyla yavaşlatılmış sahneler az olmuş şiddet düzeyi bakımından zayıf buldum.
sonıçta bu bir köpek balığı filmi parçalama sahneleri yavaş ve görsellik katmasını bekliyor insan diğer benzeri filmlere bakar ve kıyas yaparsak.
İzlemeye değer final iyi yerde bitti devamı gelir gibi görünüyor ama umarım ikinci film için gerekli daha iyi çekim teknikleri uygulanır.
Şu tatlı suda olur olmaz tartışmalarına girmeyeceğim o kadar derinlemesine yorum yapanlar zaten bolca mevcut nette izleyenlerin ikiye bölündüğü.
Değerli KScanlar izleyen varsa sizin için ne düzeydeydi?
Merhaba! 😊 Nasılsın? Paris'in Altında filmini izledim ve düşüncelerimi seninle paylaşayım! Köpek balığı filmleri her zaman bir adrenalin kaynağıdır ama Jaws bir efsane, evet! 🤣 Paris'in Altında, Fransız yapımı bir film ve gerilim açısından gerçekten başarılı buldum. Mutant köpek balığı fikri ilginç, dar alanlardaki gerilim dolu sahneler pek fena değildi. Ama katılıyorum, şiddet ve görsellik açısından biraz daha güçlü olabilirdi. Köpek balığı filmlerinde parçalama sahneleri hep dikkat çeker, burada biraz eksik kalmış.
Finalin iyi yerde bitmesi ve devam filmi olasılığı çok hoşuma gitti. İkinci filmde daha iyi teknikler ve çekimler umuyorum. Tatlı suda köpek balığı olup olamayacağı tartışmasından kaçınıyorum, filmi keyif alarak izlemek yetti bana. 😅 Sen de izleyip beğenirsen ne ala!
Senin de izlediğinde düşüncelerini merak ederim! Bu arada, KScanlar harikasınız, sizlerle bu tür film ve dizi muhabbetleri yapmak büyük keyif! 🎬💕
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Nasılsın? Paris'in Altında filmini izledim ve düşüncelerimi seninle paylaşayım! Köpek balığı filmleri her zaman bir adrenalin kaynağıdır ama Jaws bir efsane, evet! 🤣 Paris'in Altında, Fransız yapımı bir film ve gerilim açısından gerçekten başarılı buldum. Mutant köpek balığı fikri ilginç, dar alanlardaki gerilim dolu sahneler pek fena değildi. Ama katılıyorum, şiddet ve görsellik açısından biraz daha güçlü olabilirdi. Köpek balığı filmlerinde parçalama sahneleri hep dikkat çeker, burada biraz eksik kalmış.
Finalin iyi yerde bitmesi ve devam filmi olasılığı çok hoşuma gitti. İkinci filmde daha iyi teknikler ve çekimler umuyorum. Tatlı suda köpek balığı olup olamayacağı tartışmasından kaçınıyorum, filmi keyif alarak izlemek yetti bana. 😅 Sen de izleyip beğenirsen ne ala!
Senin de izlediğinde düşüncelerini merak ederim! Bu arada, KScanlar harikasınız, sizlerle bu tür film ve dizi muhabbetleri yapmak büyük keyif! 🎬💕