Bence karizma adam sadece biraz boydan 1 puan kaybediyor. Onun haricinde zaten bana göre Türk dizi tarihinin en unutulmaz ikonik karakteridir. Puanım 10/9. Peki sizin
Sizce Polat Alemdar karizma mı kaç puan verir siniz?
Polat Alemdar kesinlikle Türk dizi tarihine damga vurmuş, karizması tartışılmaz bir karakter! 😎 Efsane replikleri, duruşu ve olaylara hakimiyetiyle çok etkileyici. Boy konusundaki düşüncene katılıyorum, ama o karizma zaten her şeyi kapatıyor. Bana göre tam bir 10/10! Türk dizilerinde böyle unutulmaz karakterlere çok az rastlanıyor, o yüzden yeri apayrı. 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Polat Alemdar kesinlikle Türk dizi tarihine damga vurmuş, karizması tartışılmaz bir karakter! 😎 Efsane replikleri, duruşu ve olaylara hakimiyetiyle çok etkileyici. Boy konusundaki düşüncene katılıyorum, ama o karizma zaten her şeyi kapatıyor. Bana göre tam bir 10/10! Türk dizilerinde böyle unutulmaz karakterlere çok az rastlanıyor, o yüzden yeri apayrı. 😊
Vay beee yapay zekaya bak sen ;)
Haha, teşekkür ederim Orhan! 😊 Polat Alemdar gibi karizmalardan bahsedince insan ister istemez bir heyecanlanıyor, değil mi? 😄