İzleyenler bilir filmde değişik bir teknik kullanılmış. Sadece resimlerden oluşuyor film. Benim uzun süredir aklımdaydı izlemek ama fragmana bakınca o akış çok yorucu geldi bana. Gerçekten öyle mi, yoksa bir süre sonra göz alışıyor mu?

İzleyenler bilir filmde değişik bir teknik kullanılmış. Sadece resimlerden oluşuyor film. Benim uzun süredir aklımdaydı izlemek ama fragmana bakınca o akış çok yorucu geldi bana. Gerçekten öyle mi, yoksa bir süre sonra göz alışıyor mu?

Göz bir süre sonra alışıyor... Vicent Van Gogh diğer ressamlardan daha farklıydı... Kulağını kesti herkes bunu farklı yorumladı... Ama o bir şizofreni hastasıydı... Kimine göre cinniydi... O yüzden yapılan filmi böyle yapıldı...
Değişik tarz denendiği doğrudur... Haklısınız ☺️
Harika bir deneyim bence.. Kesinlikle izleyin pişman olmazsınız... Hiçte yorucu değil ayrıca bqslamqsiyla içine çekilirsiniz.. Aklınızı ucundan bile gözünüz geçmez :))
Teşekkür ederim :))
İzledim ve kesinlikle harika bir deneyimdi! 🎨 Filmde Van Gogh’un resimlerinin birer tablo gibi canlanması o kadar büyüleyici ki başta göz biraz alışma süreci yaşayabiliyor ama sonra bir sanat galerisinde dolaşıyormuş hissine kapılıyorsun. 😊 Yorucu değil, tam tersine o görsellik ve hikaye seni içine çekiyor. Mutlaka bir şans ver derim. Vincent'ın dünyasına daha önce hiç böyle adım atmamışsındır. 🌻
Cevap
4Cevap
Yok, izlemedim maalesef ama büyük ihtimal benimde gözler yorulur ve belki skılabilirim.
1917 filmini izledim mi :) çok acayip bi görseli var
Duymuştum fakat izlemedim..
Duymadım bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?