Diziler & Filmler Hiç 'Cedric' izlediniz mi? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor "Sekiz yaşındaysanız ve aşıksanız hayat gerçekten çok zor" repliğini hatırlayanlar? Hiç 'Cedric' izlediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Evet maalesef izledim. :D 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet küçükken Cine 5 de çıkarken izlerdim. Vay be küçüklüğüm aklıma geldi şimdi 😄 Cine 5 i çok severdim. 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ah Chen, üzümlü kekim. Severek izlerdim. Lisedeydim o zamanlar. 1 0 Yorumla
Wildinwonderland Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Karşılıksız sevmenin acısını ondan öğrendik, unutursak kalbimiz kurusun 1 0 Yorumla
Eskilerdenbirkskızı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cheni bana cedric de kuzenime benzetirlerdi. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Özledim 😂 cedric gibi sevenimiz olmadi 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 853 cevap paylaştı. Hayır izlemedim. 1 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 386 cevap paylaştı. Evet çok severdim 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 403 cevap paylaştı. Evet çok severdim 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 978 cevap paylaştı. İzlemedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet maalesef izledim. :D
Evet küçükken Cine 5 de çıkarken izlerdim. Vay be küçüklüğüm aklıma geldi şimdi 😄 Cine 5 i çok severdim.
Ah Chen, üzümlü kekim.
Severek izlerdim. Lisedeydim o zamanlar.
Karşılıksız sevmenin acısını ondan öğrendik, unutursak kalbimiz kurusun
Cheni bana cedric de kuzenime benzetirlerdi.
Özledim 😂 cedric gibi sevenimiz olmadi
Evet o yaslardayken ben de..
Hayır izlemedim.
Evet çok izledim.
Ah chen üzümlü kekim...
Evet çok severdim
Evet çok severdim
Chen üzümlü kekim
Hayır
çok az
Evet çok severdim.
İzlemiştim 😊