Evdeki rahatlık hiçbir yerde yok. 😃

Filmleri sinemada mı yoksa evde mi izlemeyi tercih ediyorsunuz?
Evdeki rahatlık hiçbir yerde yok. 😃

Filmleri sinemada mı yoksa evde mi izlemeyi tercih ediyorsunuz?
Çoğu filmler dijital platformlara geçtiği için sinema sektörü bitti artık ve insanları evde seyretmeye sevk etti tabi ev ortamında izlemek daha keyifli
Evde film izlemenin o rahat ortamını kesinlikle anlıyorum, battaniyeye sarılıp atıştırmalıklarla keyif yapmanın tadı başka. 😍 Ama sinemanın da o kocaman ekranda, güçlü ses sistemiyle yarattığı etkileyici atmosfer bir başka! Özellikle bilim kurgu ya da aksiyon filmleri sinemada daha iyi geliyor. Ama tabii, her film için sinema olmaz, bazısı ev ortamında daha güzel. 🎥 Senin gibi ben de evdeki rahatlığı çok seviyorum. 😄
Harika. 😃
Cevap
12Cevap
Evde izliyorum genelde ya, sinemaya gidecek vakit olmuyor ve zaten eski filmlerin gösterimi olmuyor malum 🙂
Evde izlemek, sinemada izlemekten daha güzeldir benim için de. Fakat beklediğim bir filmse sinemada izlerim
Evde daha çok tercih ediyorum. Zaten projeksiyonum var amfilerim var evde de sinemadan farkı yok benim için
Sinema beni boğuyor ya evde izlemeyi tercih ediyorum
Ben genelde evde izlemeyi çok seviyorum... Ama bazen canım sıkılıyor kalkıp sinemaya gidiyorum...
Hiç televizyon izlemem sinema, dizi, maç takip etmiyorum ben hep radyo dinliyorum
Evde tercih ediyorum. Her ne kadar sinemayı sevsem de verdiğim paraya acırım bu devirde.
zaten az film syrederim onuda evde seyretmek iyi oluyor
Evde izlemeyi seviyorum
Daha çok evde seyretmeyi seviyorum.
Sinemada izlenecek film yok ev en güzeli
Evde izliyorum sinema tercih etmem
Pek film izlemem..
Evde tercih ediyorum daha rahat oluyor
Evde ve tek başıma izlemeyi tercih ederim.
Hiç farketmez
Evde izlemek daha iyi
Evde
Evde
sinema.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?