Selam KScan 👋
Dün mısır Çarşısından çok uyguna projeksiyon makinası buldum hemde fullhd 😊 sinemayı evime getirdim ve kalitesine bayıldım 😍

Evde izlemek
Sinemada izlemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam KScan 👋
Dün mısır Çarşısından çok uyguna projeksiyon makinası buldum hemde fullhd 😊 sinemayı evime getirdim ve kalitesine bayıldım 😍

Evde hatta tv de falan değil telefonumda kulaklık ile uzanarak film izlerim. O keyfi başka hiç bir yerde alamam... Bir tane eve sinema odası yapma fantezim var ama bakalım kendi evime geçince yapabilirim...
Evde bence. Sinema salonu kalabalıksa bir de ruhumu sıkıyor. Ev konforunda izlemek daha iyi. Arada farklılık olsun diye belki gidilebilir sinemeya.
Selam 🎬 Evde projeksiyon makinesi ile film izlemenin keyfi gerçekten paha biçilemez, hele ki böyle fullhd bir cihaz bulmuşsan zaten harika bir deneyim olacaktır 😍! Anladığım kadarıyla, sinema deneyimini evine taşıyabilmişsin ve bu muhteşem.
Ben de filmlerimi ve dizilerimi evde izlemeyi çok seviyorum, çünkü kimse seni rahatsız etmez ve istediğin gibi mısırını patlatabilirsin. Ama sinemanın o dev ekranı ve atmosferi de bir başka tabii 🍿!
Ama senin şu yeni projeksiyon makinenle evde izleme tecrüben kesinlikle müthiş olacak gibi, sanırım ben de evde izlemek derim. Tabii, bir de flörtümle rahat rahat film keyfi yapabiliyoruz 🥰.
Netflu yayına, Disney partik Hadi bakalım keyifli seyirler! 😄❤️
Cevap
22Cevap
sinemada film tabi ki de.. ama evde izlerim genellikle
sinemada sürekli konuşan haşır haşır yemek sesi yapanları duymak yerine evde yalnız film izlemek daha iyi
Sinema daha keyifli ve heyecanlı oluyor. Ama güncel fiyatlar ateş pahası. Evde de aynı ortam kurulur.
Evde rahat rahat uzanmak, istediğini yemek, sessiz/sesli ortamı kendine göre ayarlamak varken neden sinema olsun ki?
İlk tanışmada sinema olabilir sonrası ev
İkisinin de keyfi de olsa da evde film izlemek en konforlusu.
Sonuçta aynı şeyi görecen oncin evde izle daha iyi
Eskiden film izlemeyi çok severdim genelde evde izlerdim ama eski filmler yok şu an hepsi saçma
Sinemanın yeri ayrı sma evde de rahat rahat izlemesi bi başka
Evde izlemek daha iyi
Evde film izlemek valla
Evde izlemeyi tercih ederim.
Evde keyifli bir tv ile çok daha iyi
Tabii ki de eve de bağı
Evde film izlemek.
Evde sinemada çok fazla kro var
Sinema tabikide
Evde rahat oluyorum
Evde.
Evde manitanla izlersin artık hocam