Sinemanın dev ekranı ve yüksek ses kalitesi ile filmin içine iyice dalayim beni alıp götürsün bambaşka diyarlara, diyenlerden misiniz yoksa yok hacı ben evde rahatım, don atletle yata yata izlerim hiç bozmiyim şimdi keyfimi, kim uğraşacak şimdi sinemaya falan gitmeye diyenlerden misiniz?
Evde izlemek daha güzel sanırım. Kanapede yalana yaylana flim izlemek daha güzel bence 😅. Bazen de flimin devamı izlemek istemezsin birden o anda kapa televizyonu devam etme ama sinemada böyle yapsan paran boşa gitmis olur.
İyi bir film olursa sinemada izlemek daha avantajlı filme dalma açısından ama hiçbir festival filmini sonuna kadar izlediğimi hatırlamıyorum max 15 dakika dayanabildim hepsine, sanırım bedeva olduğu için bilerek bok gibi filmler koyuyorlar, okadar kötülerdi ki çocukluk travması resmen. Bedeva olan şeylere güvenme illa ki bi puştluk oluyor içinde kzjdgxgzhhxzk
Rica ederim :) Bir sorularımda gezinirken bir sorumda daha görüşün hoşuma gitmiş 2. Eig seçecektim seni seçemedim. Bi bot seçimi olduktan sonra tek bir eig seçme hakkım olduğunu bilmiyordum sorry xkjxhzzvzhz
Bir sorularımda gezinirken ne ya silip düzenlemeler yaparken bazı kısımları düzeltmeyi unutuyorum bu tarz saçma sapam cümleler çıkıyor ortaya kxjdhzgbd
Sizin için bir film veya dizide oyunculuk mu daha önemli senaryo mu? ↗ şimdi bu soruda ilk eigi seçtikten sonra senin görüşünüde eig seçecektim ama bi tanesinide Algoritma kendisi seçmiş o yüzden tek bir eig seçme hakkım varmış o yüzden seninkini eig seçemedim işte, normalde 2 eig seçme hakkımız var ya kzjxhzhdjzjgsgs
Bak o ilk dediğin en iyisi cidden onun keyfi bi başka, zaten salon sana ait ister ayakkabını çıkarıp uzan, ister terleyince tişörtünü falan çıkar ama bunları yaparken filmin ortasında pat diye biri dalarsa salona sıkıntı cjdbzjhdhdhxgs
En İyi Cevaplar