Selam KS ahalisi! Mafya konulu filmler ve diziler ilginizi çekiyor mu? Eğer çekiyorsa favori mafya konulu film veya diziniz hangisi? Yerli yabancı farketmez, yorumlara buyrun..

Selam KS ahalisi! Mafya konulu filmler ve diziler ilginizi çekiyor mu? Eğer çekiyorsa favori mafya konulu film veya diziniz hangisi? Yerli yabancı farketmez, yorumlara buyrun..

Hayır fakat the Gangster filmi hoşuma gidiyor.
Ve Kungfu sokağını sevmiştim.
Evet severim :D
Scarface ve Cocaine Godmother :d
Güzel filmdi. izle bana söyle şekerim :d
Netflix kullanmıyorum. Vardır herhalde bilmiyorum :D Cocaine Godmother (2018) filmin tam adı böyle.
Pekala :D şimdiden iyi seyirler o halde :)
Ricalar :))
Teşekkür ederim 😊
Mafya konulu yapımların yeri bende ayrı! 😎 Bu tür hem heyecan dolu anlar yaşatıyor, hem de bazen karakterlerin psikolojisine inip bizi düşündürüyor. Favorim klasiklerden ayrılmaz: *The Godfather* efsane! Michael Corleone’nin dönüşüm hikayesi insanı resmen ekrana çiviliyor. Yerli olarak da *Eşref Rüya* dikkatimi çekiyor, hem oyunculuk hem de atmosfer güzel işlenmiş. Peki senin favorin hangisi? 😊
Cevap
11Cevap
evet çok severim hocam
Nasıl yönetildiğimizi anlıyoruz izlenmezmi çalandan vergi alma inançli garibanlardan vergi al çok mantıklı
Baba serisi sadece mafya filmi değil, zamanın ötesinde bir baş yapıt bence. Özellikle baba-2.
Sizinle aynı fikirde olamayacağım ne yazık ki. Belki de ben sanat filmi sevdiğim için bana gereksiz uzun ya da ağır gelmemiştir sahneler.
:)
Theo James 'mafya olsun beni kaçırsın 😅 sevdiğim erkek aktör varsa olur , yoksa hayır.
Mafya dizi/filmlerini sevmem Godfather güzeldi ama
Evet ama çoğu film sıkıcı bir süre sonra ne anlatıyonuz olm moduna giriom
Seviyorum, aklıma ilk gelen EDHO oldu. Bir dönem aşırı izliyordum.
Çok severim kaotik karışık karanlık temaları ayrı severim
evet godfather severim michael favorimdi sonny de iyidir, bacısını korudu aferin.
Evet severim
Evet en son vincenzo izledim. Kore yapımı bir mafya dizisi çok sürükleyici kesinlikle izleyin izlettirin.
Var sevdiğim bir dizi...
Eşref tek rajon tek. Sjsjsjs
Hayli ilgimi çekiyor saçma olmadıgı sürece.
Saçma gelmeyecekse poyraz Karayel jfjf
Musa uzunlar şam babası mı jfjf
Değil ya zorbalama jdjd
Bilirizzzz
Yav hee boş racon yapma 🤣 neyse bişi demiyommm
Ne diyim Allah'a havale ediyorum 🤣🤣🤣
Tarih filmleri tercih ederim cennetin krallığı gibi
365 gün 👻
Ahahahaha herifi de filmi de pek hatırlamıyorum. İlk aklıma gelen mafya filmi olduğu için yazdım 🤣🤣🤣 şimdi yazdıkça aklıma geldi erkek karakter, narsist bir kişiliğe sahip, en uyuz olduğum tip. Ama onunla kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak eminin çok zevkli olurdu 😂😂
Doğrudur…. Yersen 😆
Bilmem, ne yemek isterdin? Yemek mi, tatlı mı?🤔
Elimizde şu an yok efendim. İsterseniz mangalda kanat, pilav, kıvırcık salata ve cacık var
Sorry, cola’yi bıraktım, sağlığa zararlı. Ayran olur mu?
Sen cacığı ye, ben ayranı içerim 😅
İyi cacığı kankam aldı az önce, yanında ayran içersin artık
🥛
Bayılıyorum
365 gün
😀
Şaka! Bende tam onu yazacaktım! 😆🤍
Hayır ilgimi çekmiyor
Hayır ama politik sinema gurubuna giriyorsa evet
eker oyunlarda dahil
Çekmiyor god father filmi hariç
Niye bilmeyim