Siz bu tarrz Dizi/film'leri seviyor musunuz?
#movie_colic

Severim. Hepsini de Netflix ilk geldiğinde izledim.
Sırasıyla;
Narcos
El Chapo
Ingobernable
Narcos Mexico hepsine baktım.
Madem bu iki diziyi izledin diğer dediklerimi de izlemeni öneririm. Çok iyi yapımlar ikisi de. Özellikle de ingobernable, fırsat bulduğum zaman tekrardan izleyeceğim bu diziyi. Pek çok kişi duymamıştır bu diziyi ama efsane bir şey.
Teşekkür ederim..
Tabikide şu sıralar Peaky Blindersa başlicam.

Cevap
11Cevap
Merhaba,
Mafya dizilerini değil de filmlerini çok severim. Misal Baba filmi bu kategoride en iyi film diye bilirim. Fakat diziler, özellikle Türk dizileri bu konuda aşırı kötü ve hiç sevmiyorum.
Pek haz etmem. Hiç izlemedim desem yeridir. Narcos bunların epey dışında ve başyapıtlardan birisidir. Direkt mafya dizisi diyemeyiz. :D
Seviyorum saçmalamadıkça sana bi öneri vereyim 😂 beğeneceğini umarak mafya değil ama konu
Söyle bakalım hangisiymiş
Banshee
teşekkür ederim izleyeceğim..
Beğenirsen eig Alırım 😂
Tamam söz : )
Hadi iyi seyirler 😂
Teşekkürler..
narcos’a başladım 2 bölüm dayanabildim maalesef hiç tarzım değilmiş onu anladım
Sürükleyiciliğine göre değişir. "The God Father" da mafyatik bir film ama çok muhteşem bir film.
Bazen. Scarface'ye bayılırım mesela ama ben onu mafyadan çok bir gangster filmi olarak görüyorum.
Evet, La Casa de Papel , Baba serisi ve Tony Montana filmini çok severim.
Severim
Benim adım Yalçın soyadım Bulut aklında iyi tut.
Ağır işlemiyorsa, bol aksiyon, bir tutam da komedi varsa keyifle izler ve severim.
Cok severim vicik vicik ask dizileri ya da filmlerindense mafya filmlerinin bi heyecani var.
The godfather en sevdigim fllm ztn daha sonra scarface ve leon gelir. Vurdulu kirdili filmlerin ayri bir tadi oluyor
Evet. Johnny Depp'in KARA DÜZEN diye bir filmi var tavsiye ederim
Netflix de
Escobar kötülüğün efendisi ni izliyorum harika bi dizi konusu ve anlatımına bağlı
Filmlerini daha cok izlerim..
the gadfather tek gecerim
Kurtlar vadisi pusssy
Hayr cok erkeksi
evet severim
Çakııırr
Sevmiyorum.
Pek sevmem sadece Narcos izledim.
Narcosu övüyolardi nasıl güzel mi
Bayılırımm
Sevmem
Sevmem