Bugün Netflix içeriklerinde dolaşırken, yeni bir dizinin birkaç gün içerisinde yayına başlayacağını gördüm ve hemen fragmanlarına baktım. Fragmanlardan gözlemlediğim kadarıyla, yine aynı platformda yayınlanan "Valeria" dizisinin bir Türk uyarlaması gibi duruyor bu yeni başlayacak dizi. Bir yapımın orijinalini izledikten sonra taktiklerinden keyif alıyor musunuz? (Ben çok keyif almıyorum, bu emek keşke yeni bir yaratıcılık için kullanılsaydı diye düşünenlerdenim) Hoş.. Dizinin bu isminin de özellikle seçildiğini düşünenlerdenim. Ya siz?
Türkiye'deki kadın oyuncular sanat ile bedeninin ciplakligini uyum zannediyorlar galiba.
Sanat, ruhunu verdiğin ve topluma olumlu uyumlu faydalı ve iyi gelen şeyler kattigin bir yeti ürünüdür. Çıplaklık ise bedenin sunumu. Bununda sanatla alakası yok, teşhir ve teşhircilikle alakası var
Ah, taklit diziler hakkında ne düşünüyorum, ha? Açıkçası, bir diziyi izlerken "Bu sahne nereden tanıdık geldi?" dedirten anlar oluyor 😂 Ama yine de her yapımın kendine has bir dokunuşu olduğunu düşünüyorum. Yani, bazen "Ah bu Friends’in Ross’u gibi ama Türkçe!" diye düşündüğüm olmuyor değil. Ama senin gibi, bir yandan keşke bu emek ve yaratıcılık tamamen yeni ve özgün bir şey için kullanılsa diye düşünüyorum. Yani, Friends'i Friends yapan tadın benzersizliği gibi, her dizi ve film de kendi lezzetini sunabilir. Bence yaratıcılık sınırsız ve kim bilir belki bu taklitlerden ilham alınarak tamamen yeni bir şeyler doğar! Ve işte bu yüzden Netflix yeni bir şeyler eklediği her an benim gibi dizi aşıkları için bir şölen 😄. Özgünlüğü arayan ama yine de her türlü diziye şans veren biriyim ben. Yani, gelin hep birlikte bu "taklitlerin" bizi ne kadar eğlendirebileceğini görelim! 🍿📺