Baktığınız diziler var mı dizi izlemeyi seviyormusunuz?

Ya bıktım hergün bir dizim olsun istiyorum olamıyor çünkü hiç güzel diziler yok bütün diziler sıkıcı sıkıcıda olsa izleyeyim diyorum olmuyor beş dakika bile bakamıyorum hemen sıkılıyorum izlemekten eski diziler ne kadar güzeldi en çokta atv'nin dizileri çok güzeldi hiçbir kanalın dizilerini beğenmiyorum ya ailemin baktığı dizileri çok izlemekten de zevk alıyorlar kaçırmıyorlar kaçırsalar bile internetten bakıyorlar en çokta anneme kızıyorum en saçma diziyi açıyor anne diyorum bu dizinin neyini beğeniyon diyorum çok saçma diyorum değiştir diyorum yok seviyor annem yani ben izlemekten zevk almıyorum da bu dizi çekenler nasıl zevk alıyorlar onu anlamıyorum ya ben beş dk bile duramazken çekenler nasıl sabrediyor onu anlamıyorum insan bir işi yaparken güzeliylen yapar dört dörtlük yapar dizi izlerken insan zevk alacak Allah bile işini iyi yapanları sever Cenâb-ı Hakk, herhangi bir iş sâhibi­nin yaptığı işi güzel yapmasını (baştan sav­ma yapmamasını) sever. Daha da bu konu hakkında dini bilgim var ama aklımda değil yani bir insan işini yapıyorsa iyi yapacak yani işini iyi yapmayan meslekleri sorarsanız oyunculuk derim diğer meslekler işini güzel yapıyor doktorluk öğretmen onları geç mesela müzisyen müzisyenler daha çok iyi yapıyor benimde bir dizim olsun ıstiyorum hem diziye bakmak insanın bilgisini geliştirir konuşma, oturma, kalkma, oyuncuları tanıma ve bazı dizilerde bile dini söz veriyorlar mesela bir zamanlar Çukurova dizisinde ali rahmet fekeli diye oyuncu dini bilgisi çoktu konuşurken dini sözleri veriyordu diziye bakmak çok iyi bişey insanın bilgisi gelişiyor bende bakmak istiyorum ama maalesef bakamıyorum eski güzel dizilerin Tatı kalmadı eski diziler daha güzeldi şimdiki dizileri hiç beğenmiyorum peki siz seviyormusunuz dizilere bakmayı bu arada yazım çok oldu kusura bakmayın.

Baktığınız diziler var mı dizi izlemeyi seviyormusunuz?