Yani çok severim lakin bu sene pek vaktim yok kpss time :D Yine de kaçamak yapıp izlerim ya aşırı focuslanamıyorum ben sınavlara.. Yani üniversitede kültür oluştu dizisiz kalamam ben uzun yollarda bile dizi izlerim o derece.
İnsanları şaşırtmayı başarmak artık dünyanın en zorlu olayı. İnsanların çoğunda aşırı doyumun getirdiği o bıkmışlık duygusu var ya, insana hayatı da zehir ediyor. Ben televizyonu zaplarken çoğunlukla izlemiyorum, dinlerken başka işlerle meşgul oluyorum. Düzenli izlediğim dizi yok bu aralar..#Hey! 🍀🍀
Burada önemli olan kişinin diziden ne beklediği ve beklentilerini karşılayabiliyor mu? Misal ben son günlerde Erşan kuner'i dizisini bir gecede bitirdim. Genel olarak severim dizi izlemeyi evet.
X2 hızı ve atlatma seçeneği yoksa pek izleyemem. Ancak film tadında bölümlerin max 45 dk olduğu mini dizileri gözüm keser. Veya sürükleyici bulduğum animeleri.
Tabiki severim ama dizilerinde tadında bırakması gerekiyor konusu kalmayıpta saçmalamaya başlayınca sıkılıyor elbette insan Mesala bir diziye başlıcak oluyor bakıyorum 10 sezon vs geri vazgeçiyorum öyle olunca bozmuştur bu kendisini diye 😅