Seviyorum demekle olmuyor, kaç tane izlediğinizi de yazın da karşılaştıralım ve tartışalım :) isterseniz burada olmayan dizileri de yazabilirsiniz. Ben 11 tanesini izledim bu listedekilerin.
lost, two and a half men, prison break, hımym, entourage, oz, peacemake, punisher, the o. c, wanda vision, dexter şimdilik aklıma gelenler Dün de better call saul 3. Bölümü izledim bb'den daha güzel
Izlediklerimden bir kaci icinde. Onlarda narcos breaking bad peaky felan. Bu aralar sadece netflixdeki gercek hikayeler sariyor biktik artik oyunculuk izlemekten 🙁
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Believe me izleyebilirsin. Gerçek hikayeden uyarlanmış bir film. Tecavüze uğrayan bir kız polis de dahil herkesi inandırmaya çalışıyor. Biraz sinir bozucu ama izlemeye değer..
Dünyanın farklı ülkelerinden 8 kişi telepatik olarak birbirlerini ziyaret edip yeteneklerini kullanabiliyorlar. Tek sıkıntısı homofobik birinin hoşuna gidecek bir dizi olmaması
Butun imdb si yuksek dizileri bitirdim got la casa de papel walking dead breaking bad falan falan diye gidiyor boyle 😂 turk olarak muhtesem yuzyil kuzey guney ezel falan 😂