Çoğu zaman izlediğimiz dizi ve filmlerde ki yaşantıya biz de özeniriz. Sosyal yaşantıları, kültürleri ve daha farklı bir çok şeyleri bizi oraya doğru çeker.Peki, siz dizi ve filmlerde ki yaşantılara ilgi duyuyor musunuz?
Dizi ve filmlerdeki yaşantılara ilgi duyuyor musunuz?
Tarihi eski dönemlerde geçen dizilerde oluyor bu ya da fantastik olanlarda. Bizim şuanki yaşantımız çook sıkıcı bence keşke doğaüstü varlık falan olsaydı 😂 ya da eski dönemde yaşasaydım dediğim oluyor
bu ben gerçekten böyle bir dünyadansa hani fantastik, doğaüstü bir dünya falan olsaydı yaşadığımız dünya demi zevkli olurdu sanki biraz daha :D ama tehlikeli de olurdu :D
Yani aslında çoğunlukla kendimi gördüğüm karakterle ilgi duyarım. Özellikle yaptığı mimikler, davranışları ve giyim olur bu. En son peaky blinders dizisinden etkilendiğimde 3 tane kaşe mont almıştım ve ciddi ciddi sigara içişim dahi değişmişti :D
Genelde baş karkterin yaşantısındaki sorunlar ve zayıflıklar yansıtılır empati kurmamız açısından. Diğer türlüsüde zaten samimi gelmiyor, yani bir dizi/film karakterinin yaşantısına nasıl özenebilirsin ki aklıma bir şey gelmedi şu an :D
Evet fazlasıyla duymuştum küçükken şimdi de duyuyorum zorbalık hikaye de zorbalık yapılan karaktere çok fazla üzülüyordum şimdi de üzülüyorum nedense mesela Tom ve Jerry de hep Tom a zorbalık yapılırdı Jerry ile iyi arkadaş aslında ama işte 😕
En İyi Cevaplar