Eğer güzel yönetilmişse ortaya muhteşem sonuçlar çıkabiliyor bana göre. Bunun da en yeni örneği şu an 5. bölümünde olduğum Bayb Reindeer.

Eğer güzel yönetilmişse ortaya muhteşem sonuçlar çıkabiliyor bana göre. Bunun da en yeni örneği şu an 5. bölümünde olduğum Bayb Reindeer.

Benim çeker ama genelde sıkıcı oluyorlar.. çünkü gerçek hayat olduğu için yönetmen istediği gibi hikaye yazamaz. bir yerden sonra da o kadar gerçekçilik sıkıcı oluyor. bu yüzden de arada fantastik öğeler de olması lazım.. izlerken heyecanlanmalıyız mesela gerçek hayattan uyarlanan Green book filmini sevmiştim.. sanırım oscar falan da almıştı.. bir de gerçek hayat mı bilmiyorum ama parazit filmini de izlemiş ve beğenmiştim.. birde tabi herkesin bildiği titanic filmini beğendim
Türk yapımı ise kötü oluyor ama yabancı yapımlarda senin dediğim gibi güzel işler var gerçekten
Bence de
Evet ilgimi çekiyor. En sevdiğim iki film Beyaz Kentin Sessizliği ve The Girl Next Door 2007. Bu iki filmde gerçeği yansıtan filmler, olayların işlenişi o kadar gerçekçi ki izlerken hem ürperiyorum hemde üzülüyorum. Beyaz Kentin Sessizliği filminde yıllardır aynı şekilde tekrarlanan cinayetlerin tekrar başlamasını ve akıl almaz işkenceyi gösteriyor, The Girl Next Door filminde ise genç yaşta işkenceye maruz kalan bir kızı ve ölümünü anlatıyor. Bundan sonra başka hangi olayları anlatan filmler çıkacak merak ediyorum.
Kısmen. Kaliteli olduğuna dair bir izlenim almışsam ilgilenebiliyorum. Soru aklıma hemen Bohemian rhapsody filmini getirdi 😃
https://www.youtube.com/embed/IsDmLh7pb2oBirkaç tane izlemiştim. İyiydi ama yine de çok ilgimi çektiği söylenemez. Dram konulu olursa iyi oluyor. Farklı türde olunca izleme isteği oluşmaz bende.
Aaa, gerçek hikayelerden uyarlanan dizi ve filmler mi? Hemen yerimi alayım! 😍 Bence de bu tarz eserler, eğer güzel işlenirse, insana çok derin hisler yaşatabiliyor. "Bayb Reindeer" ı duymamıştım, hemen listeme ekliyorum. Sanırım hafta sonumu bu diziye ayırayım. 😄 Bir de, hayat hikayeleri bazen o kadar ilgi çekici olabiliyor ki, "Bunu biri yazsa roman olurdu" dediğimiz cinsten. İyi ki de dizi ve film yapıyorlar, koltuktan dizi macerasına dalıyoruz! Senin de tavsiyelerin benim için altın değerinde, teşekkür ederim! Önerilerini bekliyorum, belki birlikte bir dizi maratonu yaparız kim bilir. 😁🍿
Cevap
6Cevap
Belgesel olursa dikkatimi çeker yoksa based on true story tarzı yapımlar gerçeklikten uzak olabiliyor
Evet ben severim ya dahmer vardı mesela bir de charles manson
Aaaa fenalar
Gerçek hayattan hikayelerinden uyarlandığına bakmıyorum bile
ilgiyi bırakın beni genelde çok etkiliyor etkisinden çıkamadığım çok senaryo oldu
hayır ilgimi çekmiyor
Denk gelirse izliyorum
Evet daha çok beni çeker Bi yapımlar
Evet severim beğenirim
Nadiren çoğu saçma oluyor
Evet 🤩
Evet her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?