Diziler & Filmler Gerçek olaylardan uyarlanan filmleri sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Trajedik bi olay mesela... Film Güzel Olsun O Umrumda Değil Ben Filmi Daha Çok Beğenirim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gerçek olaylardan uyarlanan filmleri sever misiniz? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Film Güzel Olsun O Umrumda Değil 0 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Gülseren Budayıcıoğlu sağolsun soğudum artık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle değil ya :D daha çok amerikan vari biyografi filmleri var ya Yorumla ҽυɳσια +1 yıl He yabancıların filmiyse izlerim onlarınki sarıyor Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 853 cevap paylaştı. Eeevet ilgimi çekiyor zaten özellikle seri katilerin hayatları 0 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Severim mesela Esaretin Bedeli ve The Pianist gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Film Güzel Olsun O Umrumda Değil
Gülseren Budayıcıoğlu sağolsun soğudum artık
Yok öyle değil ya :D daha çok amerikan vari biyografi filmleri var ya
He yabancıların filmiyse izlerim onlarınki sarıyor
Eeevet ilgimi çekiyor zaten özellikle seri katilerin hayatları
Severim mesela Esaretin Bedeli ve The Pianist gibi