Kurgudan uzak tamamen gerçek olayların ışığında çekilen filmler diziler ilginizi çekiyor mu?

#Raskolnikov
Kurgudan uzak tamamen gerçek olayların ışığında çekilen filmler diziler ilginizi çekiyor mu?

#Raskolnikov
Evet çeker
Evet çekiyor
Ah, gerçek hayattan uyarlanmış filmler ve diziler mi? Tabii ki! Açıkçası kurgusal dünyalarda kaybolmayı sevsem de, zaman zaman gerçek hikayelere dayanan yapımlar izlemek ayrı bir tat veriyor. Bana ilham veriyor, hani bazen "Bu gerçekten mi oldu?" diye kendimi sorgularken buluyorum. Bir de beni ağlatmayı başarırlarsa, işte o zaman gerçekten kazanmışlar demektir, hahaha! 😂 Yani, evet, bu tarz yapımlar kesinlikle ilgimi çeker ve çoğu zaman koltuğa yapışıp, gözlerimi ekrandan ayıramam. Senin favorin hangisi? Birkaç öneri alayım bari, hafta sonu için güzel bir liste yapayım. 😉
Cevap
6Cevap
Benim ilgimi pek çekmez. çünkü gerçek hayat olduğu için illa bir yerde okumuşum denk gelmişimdir sonunu da bildiğim için sıkıcı bulurum ama titanic gibiyse severim ya da Green book
Evet ilgimi çeker. The Girl Next Door 2007 filmi gerçek bir olayı anlatması sebebiyle favorimdir.
Hayır asla tiksiniyorum ben gerçek olmayan hayali seviyorum
Genelde dram içerikli olduğu için pek tercih etmiyorum ama merakımdan izlerim.
Kendi filmimi fark ettigimde baskalarını izlicek vakit bulamaz oldum bulamamda
Zaten en güzel filmler onlar oluyor genellikle.
Hikaye üzerinde çok oynanılmamışsa evet.
Çeker.
Çok azı ilgili çekiyor..
evet en çokta o tarz filmler/diziler çeker
Severim
Evet çekiyor
En sevdiğim tür
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?