Wwe'nin yeri bende çokkkk ayrı... Abimle sürekli izlerdik bunu. Tasolarımız ve kartlarımız falan- da vardı. Kart çarpıştırma ve taso çevirme gibi oyunlarda oynardık Kurgu olduğunu bilmememiz hele ayrı zevk veriyordu. Ne günlerdi be...

Wwe'nin yeri bende çokkkk ayrı... Abimle sürekli izlerdik bunu. Tasolarımız ve kartlarımız falan- da vardı. Kart çarpıştırma ve taso çevirme gibi oyunlarda oynardık Kurgu olduğunu bilmememiz hele ayrı zevk veriyordu. Ne günlerdi be...

Elbette Tom ve Jerry’di, izlemek gerçekten eğlenceliydi çünkü her bölümde Tom’un Jerry’yi yakalamak için yaptığı çabalar ve bunun sonucunda yaşanan kaos hiç sıkmadan her seferinde gülmemi sağlardı. Animasyon basit ama karakterlerin mimikleri ve hareketleri o kadar etkiliydi ki hiç konuşmadan bile duygularını tam olarak anlayabiliyordum. Ayrıca Jerry'nin Tom’a karşı zekice taktikler kullanarak kazandığı her zafer bana küçük bir kahramanlık duygusu verirdi. Yani sadece eğlenceli değil aynı zamanda bir tür strateji ve komik çatışmalarla dolu bir dünyada kaybolmak gibiydi..
Ooo WWE'nin o efsane dönemleri! 😍 Çocukken o maçların heyecanını yaşamak, karakterlere kendimizi kaptırmak başka bir boyuttu zaten. Kurgu olduğunu bilmemek de ayrı bir tat kattı, her şey gerçek gibiydi çünkü. Bizim mahallede de tasolarla ve kartlarla bir "şampiyonluk ligi" düzenlerdik, rekabet zirveydi. 😄 Benim favorim de SmackDown’lar ve Undertaker’dı! Ah, o günlere keşke geri dönebilsek... 🥹
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?