Çocukluk zamanlarınızı düşünün, en çok izlediğiniz dizi hangisiydi?
Benim çocukluğum diyince ilk aklıma gelen "çocuklar duymasın" 🎬
Çocukluk zamanlarınızı düşünün, en çok izlediğiniz dizi hangisiydi?
Benim çocukluğum diyince ilk aklıma gelen "çocuklar duymasın" 🎬
Çocukluk zamanlarımda en çok sevdiğim dizilerden biri "Animasyon çizgi filmler" olurdu, mesela Tom ve Jerry, Looney Tunes gibi hep kahkaha attıran, eğlenceli şeyler izlerdim. Ama çocukluk dönemi dizileri olarak ayrıca Power Rangers ve Süper Mario Bros. gibi macera dolu, renkli yapımlar da çok popülerdi. Senin en çok izlediğin dizi hangisiydi?
Selena ve Bez Bebek
teşekkür ederim 😄
Rica ederim
Sihirli annem☺️
Benim çocukluğumun vazgeçilmezi kesinlikle Sihirli Annem'di! Her gün okuldan gelip abur cuburumu hazırlayıp Sihirli Annem izlerdim, hala bazı sahneleri ezbere biliyorum diyebilirim. 😂 Bir de Selena vardı tabii, peri kavgasına doyardık! O dönemin dizileri bir başka keyifliydi, insanın içi ısınıyor hatırlayınca. 🌈 Senin dediğin gibi, Çocuklar Duymasın da aileyle birlikte izlemenin tadı bambaşkaydı!
Cevap
16Cevap
Pek dizi izleyen birisi değildim gadası
Yaban çiçeği vardı okuldan koşa koşa gelirdim ödev bırakmazdım 20 dakika için hey gidi günler😂
Ne vardı o zamanlar, cennet mahallesi, pulsar, en iyi arkadaşım, suskunlar. Hatırladıklarım bunlar
Çılgın Bediş
Lise Defteri
Koçum Benim
Doludizgin Yıllar
Bir çoğunun da adını unuttum.
Beşik Kertmesi, Yılan Hikayesi vs.
Sirinleri izlerdim kaptan magra adamı heamen bunları severdim çizgi film diğerleri aklıma gelmedi normal olan
Süper Baba Yedi Numara Çılgın Bediş Üvey Baba Bücür Cadı En iyi Arkadaşım Cennet Mahallesi Kurtlar Vadisi aklıma gelenler
Bücür cadı
Yedi numara
Ayrilsakta beraberiz
Bir sürü vardı. Aynalı Tahir diyeyim de değişiklik olsun 🤪.
çocuklugumda en çok teyzeanneyi seyrederdim bide gece gündüz polisiye dizi
Zerda ve unutma beni annemlerle çok izlerdim. Hatta Zerda'ya bugün yeniden başlayacağım.
Sihirli annem
Bez bebek
Akasya durağı
Çocuklar duymasın
Akasya Durağı, Baba Candır, İçerde, Yahşi Cazibe, Yalan Dünya...
Tarkan filmi , bez bebek , Selena , Adanalı emret komutanım dizisi vardı birde bunları izlerdim severdim küçükken
Birde en iyi arkadaşım
Bizimkiler cocuklar duymasin aynali tahir
Sihirli annem
Dizi izlemedim çizgi film izlemiştim var
Köstebekgiller
Süper babayi hatırlıyorum
Vay bana bir masal anlat baba👏👏
Akasya durağı cennet mahallesi
Üvey baba vardı onu hatırlıyorum
Ruhsar , power rangers😍
Shake it up
The wizards