Diziler & Filmler Çocukken en sevdiğin televizyon programı hangisiydi? Ayhan67Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 İlgiyle beklediğiniz sizi ekrana kitleyen çocukluğunuzu hatırlatan bir televizyon programı var mı? Çocukken en sevdiğin televizyon programı hangisiydi? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
DorothyBabeFenomen Takip Et Master Yaş: 24 10 ay Diziler & Filmler konusunda 2,7b cevap paylaştı. Birkaç tane sayıcammHugo ve Tolga AbiZoboomafooTarçın ve ArkadaşlarıTeletabiler 1 0 Yorumla
u Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 39 , eic 51% 10 ay Diziler & Filmler konusunda 603 cevap paylaştı. kavanozdaki adam diye bir dizi vardıfavorim oydu :) 1 3 Yorumla Ayhan67 10 ay İlk defa duydum Affedilmeyen 10 ay biraz psikolojik bir dizi aslında çocukken onu severmişim ne alaka ise:) Ayhan67 10 ay Araştırmam lazım hoşuma giderse bakarım
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Diziler & Filmler konusunda 12,8b cevap paylaştı. Benim en sevdiğim program hugo vardı ama tam hatırlamıyorum 1 3 Yorumla Ayhan67 10 ay Hugo ve tolga abi sonra bir çocuk küfür etti programda yayından kaldırıldı diye biliyorum Barış_LonelyForever 10 ay Haberim yoktu zaten çok eskinin programı Ayhan67 10 ay Evet üzülmüştüm kaldırılmasına
Eylulemira Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 10 ay Şirinler olabilirdi uslu biri olursan şirinleri görebilirsin 1 1 Yorumla Ayhan67 10 ay Çok eğlenceliydi her bölümü 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Çocuktan al haberi sanırım. Bir de tarçının arkadaşları vardı 😅 şarkısını bile ezbere bilirim 1 3 Yorumla Ayhan67 10 ay Tarçının arkadaşlarını bende seyrediyodum aşkım yumurcak tv deydi galiba 😅😅 Cevap sahibi 10 ay Galiba bebeğim bilemiyorum şimdi onu😅 Ayhan67 10 ay 😅😅😅
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 10 ay Diziler & Filmler konusunda 996 cevap paylaştı. Gumball, Regular Show, Angelo Rules ve Adventure Time yaaa. Sizin yanınızda çoook küçük hissettimmm fkkdhgkfhd. 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 10 ay Tom ve Jery👍🏻 1 6 Yorumla Ayhan67 10 ay Son bölümü üzücü olsa da güzeldi Yorumla Sinirrr 10 ay Son bölümünü izlemedim :) Yorumla Ayhan67 10 ay Son bölümde tom bir kediye aşık oluyor ve aşık olduğu kedi başkasından hoşlanıyor ve tom da depresyona giriyor sonra tren raylarının önüne oturuyor jerryde görüyor üzülüp oda oturuyor intahar ediyolar Yorumla Ayhan67 10 ay İntihar Yorumla Sinirrr 10 ay çok üzücü :/ yorumunuz için çok mersi Yorumla Ayhan67 10 ay Rica ederim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 26 , eic 57% 10 ay Diziler & Filmler konusunda 3,5b cevap paylaştı. Teletabiler Hayat bilgisi 1 2 Yorumla Ayhan67 10 ay Hayat bilgisi dizi olan mı öyle program hatırlamıyorum Yorumla birsuskuncicek 10 ay Evet ya dizi Yorumla
Sedaaa96 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 10 ay Tarçın ve arkadaşlarıHugo ve Tolga abiŞirinlerSihirli annem 1 0 Yorumla
ykskorkbenden Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 10 ay susam sokağı 1 1 Yorumla Ayhan67 10 ay Kurabiye canavarı favorimdi 😅 Yorumla
bernard_shaw Takip Et Xper 5 Yaş: 27 10 ay Susam sokağı 1 1 Yorumla Ayhan67 10 ay Kurabiye canavarı en güzeliydi Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 23 10 ay Diziler & Filmler konusunda 397 cevap paylaştı. Yumurcak tv 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birkaç tane sayıcamm
kavanozdaki adam diye bir dizi vardı
favorim oydu :)
İlk defa duydum
biraz psikolojik bir dizi aslında çocukken onu severmişim ne alaka ise:)
Araştırmam lazım hoşuma giderse bakarım
Benim en sevdiğim program hugo vardı ama tam hatırlamıyorum
Hugo ve tolga abi sonra bir çocuk küfür etti programda yayından kaldırıldı diye biliyorum
Haberim yoktu zaten çok eskinin programı
Evet üzülmüştüm kaldırılmasına
Şirinler olabilirdi uslu biri olursan şirinleri görebilirsin
Çok eğlenceliydi her bölümü 😅
Çocuktan al haberi sanırım. Bir de tarçının arkadaşları vardı 😅 şarkısını bile ezbere bilirim
Tarçının arkadaşlarını bende seyrediyodum aşkım yumurcak tv deydi galiba 😅😅
Galiba bebeğim bilemiyorum şimdi onu😅
😅😅😅
Gumball, Regular Show, Angelo Rules ve Adventure Time yaaa. Sizin yanınızda çoook küçük hissettimmm fkkdhgkfhd.
Tom ve Jery👍🏻
Son bölümü üzücü olsa da güzeldi
Son bölümünü izlemedim :)
Son bölümde tom bir kediye aşık oluyor ve aşık olduğu kedi başkasından hoşlanıyor ve tom da depresyona giriyor sonra tren raylarının önüne oturuyor jerryde görüyor üzülüp oda oturuyor intahar ediyolar
İntihar
çok üzücü :/ yorumunuz için çok mersi
Rica ederim
Teletabiler
Hayat bilgisi
Hayat bilgisi dizi olan mı öyle program hatırlamıyorum
Evet ya dizi
Tarçın ve arkadaşları
Hugo ve Tolga abi
Şirinler
Sihirli annem
Susam sokağı başkaydı yaa😎