Diziler & Filmler Çocukken en sevdiğin televizyon programı hangisiydi? Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor İlgiyle beklediğiniz sizi ekrana kitleyen çocukluğunuzu hatırlatan bir televizyon programı var mı? Çocukken en sevdiğin televizyon programı hangisiydi? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Birkaç tane sayıcammHugo ve Tolga AbiZoboomafooTarçın ve ArkadaşlarıTeletabiler 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Benim en sevdiğim program hugo vardı ama tam hatırlamıyorum 1 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Hugo ve tolga abi sonra bir çocuk küfür etti programda yayından kaldırıldı diye biliyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl Haberim yoktu zaten çok eskinin programı Ayhan67 +1 yıl Evet üzülmüştüm kaldırılmasına
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl kavanozdaki adam diye bir dizi vardıfavorim oydu :) 1 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl İlk defa duydum Affedilmeyen +1 yıl biraz psikolojik bir dizi aslında çocukken onu severmişim ne alaka ise:) Ayhan67 +1 yıl Araştırmam lazım hoşuma giderse bakarım
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şirinler olabilirdi uslu biri olursan şirinleri görebilirsin 1 1 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Çok eğlenceliydi her bölümü 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çocuktan al haberi sanırım. Bir de tarçının arkadaşları vardı 😅 şarkısını bile ezbere bilirim 1 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Tarçının arkadaşlarını bende seyrediyodum aşkım yumurcak tv deydi galiba 😅😅 Cevap sahibi +1 yıl Galiba bebeğim bilemiyorum şimdi onu😅 Ayhan67 +1 yıl 😅😅😅
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 996 cevap paylaştı. Gumball, Regular Show, Angelo Rules ve Adventure Time yaaa. Sizin yanınızda çoook küçük hissettimmm fkkdhgkfhd. 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Tom ve Jery👍🏻 1 6 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Son bölümü üzücü olsa da güzeldi Yorumla Sinirrr +1 yıl Son bölümünü izlemedim :) Yorumla Ayhan67 +1 yıl Son bölümde tom bir kediye aşık oluyor ve aşık olduğu kedi başkasından hoşlanıyor ve tom da depresyona giriyor sonra tren raylarının önüne oturuyor jerryde görüyor üzülüp oda oturuyor intahar ediyolar Yorumla Ayhan67 +1 yıl İntihar Yorumla Sinirrr +1 yıl çok üzücü :/ yorumunuz için çok mersi Yorumla Ayhan67 +1 yıl Rica ederim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Teletabiler Hayat bilgisi 1 2 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Hayat bilgisi dizi olan mı öyle program hatırlamıyorum Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya dizi Yorumla
Sedaaa96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tarçın ve arkadaşlarıHugo ve Tolga abiŞirinlerSihirli annem 1 0 Yorumla
ykskorkbenden Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl susam sokağı 1 1 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Kurabiye canavarı favorimdi 😅 Yorumla
bernard_shaw Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Susam sokağı 1 1 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Kurabiye canavarı en güzeliydi Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 406 cevap paylaştı. Yumurcak tv 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birkaç tane sayıcamm
Benim en sevdiğim program hugo vardı ama tam hatırlamıyorum
Hugo ve tolga abi sonra bir çocuk küfür etti programda yayından kaldırıldı diye biliyorum
Haberim yoktu zaten çok eskinin programı
Evet üzülmüştüm kaldırılmasına
kavanozdaki adam diye bir dizi vardı
favorim oydu :)
İlk defa duydum
biraz psikolojik bir dizi aslında çocukken onu severmişim ne alaka ise:)
Araştırmam lazım hoşuma giderse bakarım
Şirinler olabilirdi uslu biri olursan şirinleri görebilirsin
Çok eğlenceliydi her bölümü 😅
Çocuktan al haberi sanırım. Bir de tarçının arkadaşları vardı 😅 şarkısını bile ezbere bilirim
Tarçının arkadaşlarını bende seyrediyodum aşkım yumurcak tv deydi galiba 😅😅
Galiba bebeğim bilemiyorum şimdi onu😅
😅😅😅
Gumball, Regular Show, Angelo Rules ve Adventure Time yaaa. Sizin yanınızda çoook küçük hissettimmm fkkdhgkfhd.
Tom ve Jery👍🏻
Son bölümü üzücü olsa da güzeldi
Son bölümünü izlemedim :)
Son bölümde tom bir kediye aşık oluyor ve aşık olduğu kedi başkasından hoşlanıyor ve tom da depresyona giriyor sonra tren raylarının önüne oturuyor jerryde görüyor üzülüp oda oturuyor intahar ediyolar
İntihar
çok üzücü :/ yorumunuz için çok mersi
Rica ederim
Teletabiler
Hayat bilgisi
Hayat bilgisi dizi olan mı öyle program hatırlamıyorum
Evet ya dizi
Tarçın ve arkadaşları
Hugo ve Tolga abi
Şirinler
Sihirli annem
Susam sokağı başkaydı yaa😎