Kızılcık şerbeti denen o dizi hala izleniyor mu?

Önceki yıllarda bir kaç defa denk geldim her denk geldiğim sahnede saçma sapan ahlak dışı ilişkiler vardı karakterlerin isimlerini vs bilmiyorum ama yaşlı başlı evli olan baş roldeki adamın gelininin kendinden yaşça küçük teyzesi ile ilişkisi vardı gelini de yandakçılık yapıyordu onların ilişkilerine yardım ediyordu dindarız diyen erkek karakterde evlilik dışı bir kızı hamile bırakıyordu ve evlenip aldatıp boşanıp sonrasında başkaları ile ilişki yaşayıp sonra birbirlerine geri dönen çiftlerde epey vardı ve aile baskısı ile testtüre girip geceleri barlara akan kızda vardı onun dışında yayıncılık yaparak müstechanlıkla para kazanan güzelim gencim istediğimi yapabilirim diyen yan karakter bir kızda vardı ona ahlak dersi veren sen güzel falan değilsin diyerek aşağılayan farklı bir erkek karakterde başka evli bir kadına yürüyordu evli olduğunu bilmesine rağmen kadınla flörtleşiyordu evli olman umurumda değil seviyorum duygularıma engel değil evli olman diye baş örtüsünü açıyordu ve bu dizi hala izleniyor ben buna şaşırıyorum ne buluyorlar bu dizide

Güncellemeler
9 ay
Dizinin adı genişlikle ilgili bir şey olmalıymış
Güncellemeler
9 ay
Şeytan hemcinsimin tekide yaptığı o*osbuluğu anlatmış ne alakaysa sorumla bu türden diziler çok güzel yol gösteriyor bunlar gibilere lanet olasıcalar canınız cehenneme
Kızılcık şerbeti denen o dizi hala izleniyor mu?