Şimdiki diziler mi eski diziler mi
Evet
Hayir
Bazen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabii ki izliyorum şu anda kurtlar vadisi eski bölümlerini izliyorum gayette memnunum yani birçok kurtlar vadisi açısından söylemiyorum diğer eski kaliteli dizileri de izlediğin zaman insan şimdiki içeriklerle bambaşka olduğunu görüyor, şimdi izlediğimiz dizilerde hep aynı şeyler aldı aldatma ihanet ondan sonra birbirinin arkasından iş çevirmek zengin erkekler fakir kızlar zengin erkeklerin aşık olduğu kızlar böyle burjuva bir hayat yani o yüzden klasik şeyler olduğu için artık insanlar eski dizilerin devam ediyor en baştan izliyor.
Bence ekonomik koşullar artık dizileri de tamamen vurmuş durumda
Cevap
27Cevap
evet eski yabancı dizileri izlerim
yeni türk dizilerinin hepsi b0k. eski diziler güzeldi mesela avrupa yakası geniş aile aşkı memnu vs. şu an yabancılardan sağlam diziler çıkıyor gerçi eskiden de yabancı diziler daha iyiydi how i meet your mothers falan.
evet izliyorum özellikle bu aralar son yaz dizisini birde how i met your mother izlerim ikisi de gayet güzel dizilerdir
Son yaz diye bi dizi vardı Ali Atay'ın oynadığı. Ona başladım geçen gün çok güzel. Komik sahneleri oluyor seviyorum
Eski diziler şimdiki diziler tamamen aile ahlakının üstüne yazılmış tamamen toplumu birbirinden ayrıştıran saçma sapan diziler haline geldi
Ezel ve poyraz karayeli baştan sona iki defa izledim uygun bir zaman bulursam suskunlari izlemeyi düşünüyorum
bazılarını izlerim bazı sahnelerin analizini yapıyorum
Kurtlar vadisi izlemeyen erkeği erkekliğe kabul etmiyoruz 😅😅😅
Günaydın İstanbul Kardeş filmini izledim yeniden harikaydı
Evet en azından bir hikaye kurgusu vardı şimdi o da yok kopyala yapıştır hep senaryolar
#Hükümdar
Genelde çocukluğum zmaninda olan tüm dizileri izliyorum. Sacma sapan dizilerdense onlar daha iyi bence.
Şimdikilerle kıyaslanmayacak kadar kaliteliler ayrılsak da beraberiz 7 numara ruhsar kaygisizlar çılgın bediş
Günümüzü yansıtmıyor birde zamala alkasi olmayan lar var onlar haric bilimkurgu mesala
izlerim, severim.
Fırsat buldukça izlerim.
Arada denk geldikçe.
Eeevet ilgimi çekerse
Vadi ilk 97 favorimiz Nerimancım
kabal d de aşkı memnu var nasıl izlemem
doktorlara başlamayı düşünüyordum geçen
Hayir
yeni gelin dizisi sardı
Hayır tabiki de
Eski diziler
Bazen