Ben çok eğlendim büyükten küçüğe herkesin izlemesi gereken mesaj veren güzel bir animasyondu tavsiye ederiiiiimmm. 2. Serisi de var bu arada duymayanlara izlemeyenlere duyruluuurrr. Keyifli seyirleeeer🥰😍
İzledim de sen çok dizi vs izlemissindir. Eskiden bir Kore dizisi vardı. Gençlerin okul partisi var o okul dışında her yeri sel vuruyor dünya mahvoluyor. Bunlar bir adada mahsur kalıyor. Gemi yapıyorlar kim önce gidecek diye kavga çıkıyor gökten ateş topları iniyor vs. Hatta bir şu kenarı vardı Lut kavmi geçiyor diyor vs. Sonra kalbi pille çalışan bir çocuk ve kız ayrıca iki kız cinsellik yaşıyor. Lut kavmi gibi oluyorlar yani. Dizinin ismini biliyor musun acaba? Çok güzeldi.
Duygusal zekaya ve insan ruhunun karmaşıklığına dair yaptığı en yaratıcı ve derin işlerden biri. Hem çocuklar hem de yetişkinler için derin anlamlar taşıyor çünkü hayatın her anında, duygularımızın birbirine nasıl bağlı olduğunu ve bazen olumsuz duyguların bile iyileştirici bir rol oynayabileceğini gösteriyor. Görsel olarak da çok etkileyici renkli ve özgün bir animasyon tarzı var..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Çoğu insan sevmiş , tam bir animasyon hastası olmama rağmen ben kaç kere denediysem şu filmi izlemeyi sevemedim. Kızın yaşadıkları benim kendi geçmişimi hatırlatıyor. Hiç istemediğin bir yere gitmek, arkadaşlarından kopmak, yaşadığın hayatı terk etmek.
Herkes bu durumu hayatının belli bir döneminde yaşıyor bence ama sonuç odaklı bakacak olursak mutlu sonla bitiyor ve çözüm odaklı bir yapıttı. Yine de sizin bakış açınız saygı duyuyorum🫶🏻
“Ters Yüz” gerçekten şahane bir animasyon ya, izlemesi ayrı keyif! 😍 Duyguların bu kadar eğlenceli ve anlamlı temsil edilmesi inanılmazdı. Özellikle videoda, duygusal geçişlerin insana ince ince mesaj vermesi çok hoşuma gitmişti. 2. serisi de gelmiş diyorsun, bu çok güzel bir haber! Hemen izlenecekler listesine ekliyorum. 🥳 Tavsiyeni değerlendireceğim, bu tarz animasyonlara bayılıyorum zaten! 🌈