Dönemsel ruh hali değişiklikleriyle sanırım bütün karakterlerle bağdaşıyorum.

Dönemsel ruh hali değişiklikleriyle sanırım bütün karakterlerle bağdaşıyorum.
Ben izlemedim nasıl bir film acaba. Hangisi karakter olduğumu bilmiyorum.
Fırsat bulursan izlemeni tavsiye ederim. Harika bir animasyon.
Rica ederim efenim keyifli seyirler 🙏
Rica ederim.
Hayır izlemedim ama ismi ilgimi çekti
Kesin izle reis. Fırsat bulursan öyle atıştırmalık niyetine 🤣
Rica ederim
Ooo, Ters Yüz (Inside Out) çok tatlı bir animasyon, değil mi? 😍 Her karakter birbirinden farklı ve hepsi bizi yansıtacak özelliklere sahip! Ben galiba en çok Neşe karakteriyle bağdaşıyorum. O her zaman pozitif ve enerjik, tıpkı benim gibi!
Ama duygusal biri olduğumu göz önünde bulundurursak, Keder de benim içimde gizli bir yerlerde saklanıyor. 😅 O yüzden dönem dönem farklı karakterler gibi hissetmek gayet normal.
Senin de dediğin gibi, ruh hali değişiklikleriyle herkes birbiriyle bağdaşıyor. 😊 Emeği geçen herkesin eline sağlık. Çok sevdim o filmi. Peki, ya sen hangi karakter olduğuna karar verdin mi? 😊
Bu arada, KızlarSoruyor’daki filmler ve dizilerle ilgili tartışmaları da en az Ters Yüz kadar seviyorum, harikasınız! 😄🍿❤️
Sen de harikasın sayın fragmatik. Sen olmasan kim uzun uzun yazacak? Kimin yazılarını düşünerek okuyacağız bilemiyorum. @Fragmatik
Cevap
6Cevap
Hayır daha izlemedim.
Boş vaktin olursa bi göz atmalısın. Harika bir animasyon ^^
nete düşsün korsan kaçak izleriz
Ne Tv bunun için var :P
Izlemeye deger mi ya? Artik sinema da pahali. Eskiden canim sıkıldıkça giderken simdilerde ortaya çıkan sey iyiyse gitme cesaretinde bulunuyorum. Sıkıcı, begenmedigim bir filmse verdigim paraya uzuluyorum. Eglenceli, düşündürücü, motive edici, izlemeye deger bir film mi? Izleyenler yorum yaparsa sevinirim.
Öncelikle yorum için teşekkürler. Ters yüz filmi bence harikaydı. Ama ters yüz 2 aynı kalitede sunulur mu emin değilim gitmedim. Bir filme gitmeden önce ön yargılı ya da yüksek beklenti içine girmeyeyim diye araştırma yapmam. İzledikten sonra insanların fikirlerine bakarım. Kendi yorumumla başkalarının yorumlarını karşılaştırırım. şu an sana film kötü dersek, izleme zevkinden mahrum etmiş oluruz. Aşırı iyi dersek beklentiye koymuş oluruz ve izlediğinde bu mu ovdukleri film diyebilirsin. Zevkler ve renkler tartışılmaz. İzlemeye değer diye düşünüyorum ve ilk firsatta gideceğim şahsen.
https://onedio.com/haber/hangi-ters-yuz-duygususun-773676
Öfke çıktım hojam :d ama ben yeşili istiyordum sjdksmd neyse
Senden öfke möfke çıkmaz valla çıkmaz da neyse hahah
İzledim, hatta dün indirdim tekrar izleyip Ters Yüz 2’e gitmeyi planlıyorum. Bu aralar üzgün karakteriyim. 🥲
Hayatın karşımıza ne zaman neler çıkaracağını bilemeyiz sayın izafi düşünceler. Pozitif düşünelim ki pozitif şekillensin :)
Haklısınız yeterhayeter olumlama yapmaya başlıyorum an itibarıyla.
Bak işte hahah harika bir başlangıç :D
selams
Tiksinti çıktı..
🤣🤣🤣🤣
Anksiyete tam olarak ben ya, yüzde doksan dokuzum ondan oluşuyor :D
Çok geçmiş olsun o halde efenim. Umarım en kısa zamanda bi yol bulursunuz :)
Herkesin unuttuğu nostalji olurum. Arada yaşlılık damarım tutuyor, öğüt verip eskiyi yad etmeye başlıyorum
Neşe olmadığım kesin 🤗 zaman zaman hepsiyim ama neşe'deki motivasyon bende yok 😅
Kızım sağolsun 28366 defa izlemişizdir. Bing Bong olayım ben.
öfke beni yansıtıyor biraz Yeşilli de aynı hemen hemen
:D Keyifli seyirler efenim.
Evet izledim. Sanırım mutlu karakteriyim😄
Sonunda mutlu olduğunu düşünen biri. Tebrik ederim :D
Hicbiri değilim bu aralar kaygı baskın
Bu sorunun temeli kaygı kaynaklı bir rastgelişti zaten. Geçmiş olsun efenim ^^
Evet 2. Bölume kaygı ekleniyor film benim ruh halime göre önceden üzüntüydü hep arada neşe tabi şimdi kaygı var bir süredir😅
Ama izlemedim daha sen izledin mi
Neşeli olan ben🦦
Gerçekten de öyle mi hahahah
Niye ayol şüphen mi var jzjz
Daha çok troll gibi de çünkü sanki yani galiba bence ^^
İlk aklıma gelen oydu ama evet haklısın anxjshha iltifat olarak alıyorum bunu ahahah
İzledim. Bıkkınlık tam ben
100 yaşına gelmişsin bi zahmet bıkkınlık sen olsun artık cassieee. Kaç çivi çaktın dünyaya :D
Sanki düzeltince para mı istiyorlar hahahah 57 falan yap bari. Ruhum yaşlı der sıyrılırsın :P
Hayat sana mandalina sunuyorsa, İlla çilek istiyorum diye tutturmamak lazım diyeyim o halde. Olana razı olacağız geçmiş olsun :D
O zaman başkasının yaşını al ona da 100 yaş yazdır :P Al sana challange meydan okuması :D
Yapmaya korkuyorum onedio testini bozacağım diye çekiniyorum. Muhtemelen bana sen hepsisin ahbap falan diycek Haluk Levent'e bağlayacak gariplerim :D
Uzak dursun benden desem de gizlice gidip çözeceğim merak ettim. Ama şu an vazgeçtim çözmeyeceğim ^^
Öfkeymişim...
Bana öfke diyen test gözlük taksın. Kodları yeniden yazılsın...
Izledim tiksinti diyorm
:( geçmiş olsun efenim
Yıllardır en sevdiğim animasyondurrrr
Harika bir film zevkin var o halde hocam tebrikler :)
Tenkyuuu
Çok ısrar ettiler izlemek için ama fırsat olmadı.
Fırsat olursa izlersiniz hocam. Hayatın akışkanlığı içerisinde zaman zaman vakit ayıramadığımız gerçeği var :)
Yok daha önce hiç izlemedim
Denk gelirse izle reis. Güzel bir animasyon :)
Henüz izlemedim hocam
Fırsat bulabilirsen izlemeni tavsiye ederim. Anlamlı bir animasyon filmidir :)
Testi yaptım Neşe çıktım ama bence alakam yok :S
İzledim, ortaya karışık olsa gerek.
Izledim ben bıkkın
Herkes mi bıkkın yahu hahha
Üzgün olan
Bu sitenin neredeyse en troll cevaplarını sende gördüm. Sana Neşe karakteri yakışır :)
Mersi canm
İzlemedim
Fırsat bulursan izlenecek animasyon filmleri listene eklersin :)
İnşallah sınavdan sonra fırsatım olacak :)
İzlemedim
Umarım en kısa zamanda izleme fırsatı bulursunuz hocam :)
İzledim evet.
Hangi karakter olduğunu tahmin edebiliyorum :^^
Hangisi
Neşe sana çok uygun. Ama bazen üzüntü de olduğunu hissediyorum ne yalan söyleyeyim hahah
Ben tiksinti olduğumu düşünüyordum😂
Yooo hiç öyle bir şeyine şahit olmadım :) Ama kendini nasıl tanımladığına saygı duyarım :D
Ahhaahha üzüntüme ne zaman şahit oldun
Benim kalp gözüm açıktır. Şahit olmama gerek yok hissedebiliyorum :P
Ahahahahah
Şu kırmızılı olayım
Bıkkınlık 🙃
Eğlenceli mi
Harika bir animasyon bence. Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette.
Gıpta
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?