Çocukken izlediğiniz çizgi filmler ile günümüzdeki çizgi filmler arasındaki fark nedir?

Çocukken izlediğiniz çizgi filmler ile günümüzdeki çizgi filmler arasındaki fark nedir?
Çok fark var, şimdikiler hayal kurmana olanak sağlamayacak kadar ileri teknoloji ve görselde yapılıyor yapay geliyor eskiden samimiyet vardı izlerken gülümserdik şimdi görüyorum çocuk ekrana hipnoz olmuş gibi bakıyor
Eskiden izlediğimiz çizgi filmler daha basit, saf ve genellikle eğitici bir yapıya sahipti. Mesela “Temel Reis”e bak, ıspanak ye, güçlü ol teması işlenirdi; “Taş Devri” ise mizahıyla ailecek izlenirdi. Şimdilerdekiler ise daha renkli, hızlı tempolu ve bazen fazla karmaşık. Teknolojinin etkisiyle görsellik müthiş ama hikaye derinliği biraz geri planda gibi. Eski çizgi filmlerin nostaljik tadı hâlâ bir başka bence! 😇📺
Cevap
3Cevap
eskiden gerçek çizgi filmler vardı
Eski çizimler doğal çizimdi şimdikiler yapay çok çirkin eskilerin müzikleri de çok kaliteliydi, şimdikilerde zoraki öğreticilik var hayal gücü vasat
Suanki çizgi filmler acayip kötü eskiden regular show izlerdim
Şimdiki çigi filmler daha çok çocuklara bilgi verme amaçlı o yüzden güzel ama genel olarak benim zamanında kiler bana daha güzel geliyor
Gerçeklik, samimiyet...
Onlar da eğiticiydi şimdi saçma canım hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?