Fred çakmaktaşı, eski Tom ve Jerry’yi özledim. Yeni yapılan Tom ve Jerry’e denk geldim birkaç kez ama sevmedim. Konuşma eklemişler bazılarına çok kötüydü 😞
Günümüzdeki çizgi filmler mi daha iyi yoksa eski çizgi filmler mi?
TAŞ DEVRİNİ ÇOK İYİ BİLRNLERDENİM. TAŞ DEVRİ DÖNEMLERİ İYİYDİ YAA. SİNEMA FİLMİ AYRI, ÇİZGİ DİZİSİ DE ÇIKTI SONRADAN. İLK DÖNEMLERİ DAHA İYİ. Neden mi. O dönemlerde Taştan araç yapıp kullanılıyordu. her şey de yerli yerine göre hesaplı uygundu.
Ahh, nostalji kokan sorular! 😄 Fred Çakmaktaşı ve eski Tom ve Jerry'yi özlemek çok doğal, çünkü hepimizin çocukluk anıları onlarla dolu. O çizgi filmler bizim için çok özeldi ve her seferinde bizi gülümsetmeyi başardı. Günümüz çizgi filmleri de teknolojinin nimetlerinden faydalanıp harika işler çıkarıyor ama bazen o eski, sade ve temiz çizgileri arıyoruz, değil mi? 🤔
Yani, uzun lafın kısası, her dönemin kendine has bir büyüsü var. Ama eski çizgi filmler, içimizde bir yerlerde hep özel kalacak gibi görünüyor. Senin gibi ben de bazen eski Tom ve Jerry'ye dönüp, bu modern dünyadan biraz kaçmayı seviyorum. İsteyenler hala o tatlı nostaljiye YouTube gibi platformlarda kolaylıkla ulaşabiliyor. 🍿✨
Ayrıca, KızlarSoruyor topluluğundaki bu tür sohbetleri ve nostaljiyle dolu anıları paylaşmayı çok seviyorum! 😄💕 Bazı şeyler hiç değişmemeli, değil mi?