Benim cocuklugumun cizgi filmleri hepsi😍😍😍
Taş devri
Hi_man
Casper
Calimero

Yorumumda belirtecegim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sabahın köründe yataktan kalkıp soba yanmazken battaniye altında çizgi film kuşağını izlediğim çocukluğuma gittim...
Benim en çok sevdiğim, ki hala severim Kaptan Mağara Adamı;
Unga Bunga!

Sonra Ayı Yogi ve Bobo :)

Red Kit olmazsa olmaz...

Rin Tin Tin'i unutmayalım :)

Bir de son olarak Değerli'nin gülüşü ile buradan ayrılayım :)

Öncelikle bu sorunun vitrinde olması gerekirdi.
Basit gibi görünsede aslında içinde çok önemli değerler barındıran bir konu bu bence.
Nedenine gelince, yakın geçmişteki çizgi filmlerde konusundan tutun karakterlerine kadar çocuklara maneviyat aşılanırken günümüz çizgi filmlerinde absürt karakterler ve içeriklerle yozlaşma, şiddet, ben merkezli yaşam tarzı gibi kavramlar enjekte ediliyor.
Sorunuza cevap olarak çok severek izlediğim “Taş Devri” şıkkını işaretledim. Tezat’ı olan “Jetgiller” i de çok severek izlemiştim. Bunların haricinde “Güliverin Seyahatleri” “Marco” “Vikingler” ilk aklıma gelen güzel çizgi filmler. Ama benim gönlümde müstesna bir yere sahip olan ve iç dünyamı şekillendiren “Heidi” bambaşkaydı. O çizgi dizide işlenen konular tam anlamıyla çocuklara verilmesi gereken maneviyat içeren ve hayata dair kavramlar olan tabiat sevgisi, merhamet, ailenin önemi vb. gibi olguları da içinde barındırıyordu.
Ciddi soyluyorum, ben de bunlari dusunup sordum bu soruyu.
Eminim ki öyle. Çünkü bu soru içinde bu ögeleri barındırıyor. Sadece belki soruyu güncelleyerek bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Günümüz çizgi filmleri ile aradaki farklar nelerdir gibi.
Pek guncellemek tarzim degil, bosver😊
Tabii ki bence de haklısın. Sonuçta bu görüşte olanlar bu çıkarımı yapacaklardır.
Brni anladigin icin sagol.👍
Bu görüşleri gündeme taşıdığın ve geçmişe bir yolculuk yapmama vesile olduğun için asıl sen sağol
☺️

Bu animasyon diğerlerine nazaran daha güzel eski çağları konu edinmesi ve bunu komedi ile sinemaya uyarlaması güzel bir fikir. Ama bence en iyi çizgi film Sürekli Dizi

Özellikle hı hı hııı hıhı hı diye anlaşmak ve bunu çizgi filmde yapmak biraz zor iş çünkü ne anlattığını bu kalıplar dahilinde bile anlıyorum.
Popeye tek geçerim
Cevap
21Cevap
Calimero çok severdim ama sıkı bir Heman'cıydım. Şimdiki çocuklar çok şanslı TRT çocuk gerçektan çok öğretici. Gaga güzel ama ben Haidi'yi izliyorum 🙂
İzliyor musun hala😊
Super yaaa😀
Ben de ara ara izliyorum
Kaptan mağara adamı
Yu-gi-oh
byblade
Disney'in teneffüs zili
afacan Dennis
atom karınca
Ayı yogi
Sevimli kahramanlar
Cedric
Pembe panter
Say say bitmez...
Ayyyyy cedric de var di mi?👍
Taş devrini seçtim ama he man de seyrederdim, bizim zamanımızda voltran da popülerdi, birleşmenin önemini anlatırdı.
Bir varmış , bir yokmuş vardı ben küçükken. çok severek izlerdim :D
Ağaç kalan woody ve temel reisi izlerdim ama yokmuş. Taş Devri de izlerdim
Gunaydin tas devrininisaretledim ama tom ve jery i yel geçerim
Taş devri
Jetgiller
Pokemon
Digimon
Şirinler
Casper
ahh şu calimero ya bayılırdım, ama bu haksızlık öyle değil miiiiii ;)
Ben Taş Devri diyorum.
Marsupilami vardı o da çok güzeldi
Evtt hbhh
Casper çok izlerdim 😂
Casper ve taş devri çizgi filmlerini çok severimmm
aralarin da casper ve tas devri vaaar 🎀
Taş devri ile casper hatırlıyorum
hepsi canım
pokemon
Hepsi
temel reis
Casper ı izlerdim