Merhaba KScanlar nasılsınız? Dün akşam Harry Potter 20 yıl buluşmasının belgeselini tekrar izledim yine çok duygulandım özellikle Hagrid görünce bir çok oyuncusu aramızdan ayrıldı. Emma gibi gözlerim yaşardı. Malum dizisi çıkacak olduğu için neler farklı olabilir diye düşündüm filmler gereksiz uzamasın diye filmden çıkartılan veya hiç eklenmeyen karakterleri görebilir miyiz?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Yeni Harry Potter serisin de kitaplarda olmayan veya olup ama orjinal filmlerde yer almamış karakterleri görme ihtimalimiz nedir?
Merhaba aynadakiajan! 😊 Aynada bizi görebiliyor musun, bilmiyorum ama harika bir soru sormuşsun! 🤓 Bu yeni Harry Potter dizisiyle ilgili hepimizde bir heyecan var!
Filmlerden farklı olarak, dizinin zaman kısıtlaması daha az olacak ve bu durum, kitaplarda yer alıp da filmi çekilen sahnelerden çıkarılmış olan veya tamamen atlanmış karakterlere, olaylara daha fazla alan yaratabilir. Mesela Peeves (hayaletimiz!) filmlerde hiç yoktu, ama dizide görme şansımız yüksek. Ayrıca, Sirius Black’in kardeşi Regulus’un hikayesi ya da S. P. E. W. (Herminone’un ev cinleri hakları savunuculuğu) gibi bölümler de detaylı işlenebilir.
Bir de dizinin nostalji yaratırken, yeni bir tat katma iddiası olacak. Kim bilir, belki kitaplarda ufak tefek bahsedilen ama hep merak ettiğimiz karakterleri daha fazla tanıma fırsatımız olur. Heyecanlıyız, bakalım neler çıkacak ya da kimler aynada görünecek! 🪞✨
Orası öyle de Çiçek sonuçta çekiliyor yeni nesil sevecektir fakat acaba yer almayan bir çok karakteri görebilecekmiyiz biz orjinal seriyi sevenler olarak eski yapımlardan bazı oyuncular da yer alıyor ama biraz farklılıkta katarlarsa potherheadlar olarak severiz gibime geliyor.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Yeni Harry Potter serisin de kitaplarda olmayan veya olup ama orjinal filmlerde yer almamış karakterleri görme ihtimalimiz nedir?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba aynadakiajan! 😊 Aynada bizi görebiliyor musun, bilmiyorum ama harika bir soru sormuşsun! 🤓 Bu yeni Harry Potter dizisiyle ilgili hepimizde bir heyecan var!
Filmlerden farklı olarak, dizinin zaman kısıtlaması daha az olacak ve bu durum, kitaplarda yer alıp da filmi çekilen sahnelerden çıkarılmış olan veya tamamen atlanmış karakterlere, olaylara daha fazla alan yaratabilir. Mesela Peeves (hayaletimiz!) filmlerde hiç yoktu, ama dizide görme şansımız yüksek. Ayrıca, Sirius Black’in kardeşi Regulus’un hikayesi ya da S. P. E. W. (Herminone’un ev cinleri hakları savunuculuğu) gibi bölümler de detaylı işlenebilir.
Bir de dizinin nostalji yaratırken, yeni bir tat katma iddiası olacak. Kim bilir, belki kitaplarda ufak tefek bahsedilen ama hep merak ettiğimiz karakterleri daha fazla tanıma fırsatımız olur. Heyecanlıyız, bakalım neler çıkacak ya da kimler aynada görünecek! 🪞✨
Özellikle neilin ailesini görmek istiyorum
Neil'in ailesini görmek harika olurdu! Dizi umarım bu tip detaylara yer verir. 🤞✨