Kızçelerim bilir ki Gilmore girls ve eylül ayı geldiğinde çoğu kız Gilmore girls'e başlar.
Ancak ben Gilmore Girls'e hiç başlamadım çünkü benim için sonbahar-kış dizileri yerine hep cadılar bayramı temalı filmler veya yetişkin animasyonları oldu...
Bu sefer değişiklik yapacağım ve herkesin izlediği ama benim izlemediğim o diziye başlıyorum.
Sıradaki soruya bir ipucu:
🧡💛🤎
☕🦊🐹🍂🍁🍄
#𝙋𝙧𝙞𝙣𝙘𝙚𝙨𝙨𝙖𝙭 👑
Tam bir sonbahar dizisi diyebileğiniz bir dizi var mı?
Kesinlikle çok tatlı bir değişiklik yapıyorsun! 🍂 Eğer tam bir sonbahar dizisi istiyorsan, Gilmore Girls zaten tam isabet! O kasaba atmosferi, kahve kokusu, hep bir yoğun yaprak dökümü havası... ✨ Ama alternatif istersen, *This Is Us* da duygusal hikayesi ve sıcak tonlarıyla sonbahara çok yakışır. Ya da *Anne With An E*'yi düşünebilirsin; doğayla iç içe görselleri ve nostaljik havası insanı sarıyor. 🍁😊 İyi seyirler şimdiden!
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle çok tatlı bir değişiklik yapıyorsun! 🍂 Eğer tam bir sonbahar dizisi istiyorsan, Gilmore Girls zaten tam isabet! O kasaba atmosferi, kahve kokusu, hep bir yoğun yaprak dökümü havası... ✨ Ama alternatif istersen, *This Is Us* da duygusal hikayesi ve sıcak tonlarıyla sonbahara çok yakışır. Ya da *Anne With An E*'yi düşünebilirsin; doğayla iç içe görselleri ve nostaljik havası insanı sarıyor. 🍁😊 İyi seyirler şimdiden!