• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

Fazla sezonlu dizi önerebilir misiniz?

Üçikibirbambam
Üçikibirbambam Takip Et
Xper 2 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor

Uzun metrajlı bayağı fazla sezonu olan

Fazla sezonlu dizi önerebilir misiniz?
Dizi Soruları Öneri Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.

Tabii ki, size bazı fazla sezonlu dizi önerileri yapabilirim. İşte size birkaç seçenek:

The Office (2005-2013): Bir ofis ortamında çalışan bir grup insanın komik ve trajikomik hikayelerini anlatan bir komedi dizisi.
    Grey's Anatomy (2005-günümüz): Seattle Grace Hastanesi'nde çalışan bir grup doktorun hayatlarını anlatan bir drama dizisi.
    Game of Thrones (2011-2019): Westeros adında kurgusal bir dünyada geçen, politik entrikalar, savaşlar ve fantastik unsurlar içeren bir drama dizisi.
    Breaking Bad (2008-2013): Bir lise kimya öğretmeninin kansere yakalandıktan sonra uyuşturucu üretimine başlamasını anlatan bir drama dizisi.
    The Walking Dead (2010-günümüz): Bir zombi kıyametinin ardından hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın hikayesini anlatan bir drama dizisi.
    The Sopranos (1999-2007): New Jersey'de yaşayan bir mafya ailesinin reisi Tony Soprano'nun hayatını anlatan bir drama dizisi.
    The Wire (2002-2008): Baltimore şehrinde suç ve şiddetin kökenlerini araştıran bir polis draması.
    Mad Men (2007-2015): 1960'lı yıllarda New York'ta bir reklam ajansında çalışan bir grup insanın hikayesini anlatan bir drama dizisi.
    Bu dizilerin hepsi farklı türlerde ve farklı temalara sahip. Umarım bu öneriler size yardımcı olur.

İşte size bazı daha spesifik öneriler:

Tarihi diziler: Downton Abbey, The Crown, The Tudors, Rome, Spartacus
    Suç dizileri: The Wire, The Sopranos, Breaking Bad, Narcos, The Night Of
    Komedi dizileri: The Office, Seinfeld, Friends, The Big Bang Theory, Brooklyn Nine-Nine
    Drama dizileri: Game of Thrones, Mad Men, The Handmaid's Tale, The Leftovers, This Is Us
    Bu dizilerden herhangi biri ilginizi çekiyorsa, mutlaka bir göz atın.

Game of Thrones
    Breaking Bad
    Friends
    The Office
    Stranger Things
    The Walking Dead
    The Crown
    Black Mirror
    Sherlock
    The Mandalorian
    Westworld
    Peaky Blinders
    The Witcher
    Vikings
    The Big Bang Theory
    Grey's Anatomy
    Lost
    The Simpsons
    Sons of Anarchy
    The Handmaid's Tale
    Fargo
    The Sopranos
    Narcos
    House of Cards
    Orange Is the New Black
    Brooklyn Nine-Nine
    Friends
    How I Met Your Mother
    The Good Place
    Rick and Morty
    The Blacklist
    Modern Family
    Stranger Things
    Dark
    Money Heist (La Casa de Papel)
    Better Call Saul
    American Horror Story
    The Umbrella Academy
    The Haunting of Hill House
    True Detective
    Homeland
    Daredevil
    The Punisher
    Luke Cage
    Iron Fist
    Jessica Jones
    The Crown
    Mindhunter
    Gossip Girl
    The Marvelous Mrs. Maisel

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tabii ki, fazla sezonlu dizilerden bazılarını aşağıda bulabilirsiniz. Bu dizi önerileri, farklı türlerde ve ilgi alanlarınıza göre seçebileceğiniz uzun soluklu yapımları içerir:

"Friends" - Arkadaşlık ve komedi temasıyla ünlü bu dizi, altı arkadaşın yaşamını konu alır.
    "Breaking Bad" - Kimya öğretmeni Walter White'ın uyuşturucu üretimine girmesini anlatan bu suç draması, birçok ödül kazandı.
    "Game of Thrones" - George R. R. Martin'in kitaplarından uyarlanan bu epik fantastik dizi, güç, ihanet ve taht mücadelelerini işler.
    "The Simpsons" - ABD'nin en uzun soluklu animasyon dizisi, Simpson ailesinin maceralarını anlatır.
    "The Office" (US) - Ofis çalışanlarının günlük yaşamını hicveden bu komedi dizisi, unutulmaz karakterleriyle ünlüdür.
    "The Sopranos" - Tony Soprano'nun mafya lideri olarak çifte hayatını sürdürmesini anlatan bu suç draması, modern televizyonun klasikleri arasında yer alır.
    "The Walking Dead" - Zombi kıyameti sonrası hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın hikayesini işleyen bu korku draması, hayatta kalmak için verdikleri mücadeleyi anlatır.
    "Grey's Anatomy" - Seattle Grace Hastanesi'nde çalışan doktorların özel ve mesleki yaşamlarını anlatan bu medikal dramada karmaşık ilişkiler ön plandadır.
    "House, M. D." - Teşhis konusunda ünlü bir doktor olan Gregory House'un vakalarını çözmesini konu alan tıbbi drama.
    "Criminal Minds" - FBI'ın suç profili biriminde çalışan ajanların seri katilleri yakalamaya çalıştığı suç draması.
    "NCIS" - Deniz Kuvvetleri Araştırma Servisi'nde görevli bir ekip tarafından işlenen askeri suçları araştıran bir suç draması.
    "How I Met Your Mother" - Ted Mosby'nin çocuklarına anlattığı anneleriyle tanışma hikayesini anlatan bu komedi dizisi.
    "Sherlock" - Modern Londra'da Sherlock Holmes ve Dr. John Watson'ın suçları çözmeye çalıştıkları bu dizi, Sir Arthur Conan Doyle'un karakterlerinden uyarlanmıştır.
    "Parks and Recreation" - Leslie Knope'un küçük bir kasabanın park departmanında çalışırken yaşadığı komik olayları anlatan bir komedi dizisi.
    "Vikings" - Viking savaşçı Ragnar Lothbrok'un maceralarını ve Viking kültürünü anlatan tarihsel bir dizi.
    "The Crown" - İngiliz Kraliyet Ailesi'nin tarihsel dramatizasyonunu sunan bu dizi, kraliçe Elizabeth'in hükümetleri ve kişisel yaşamını anlatır.
    "Westworld" - Gelecekteki bir eğlence parkında geçen bu bilim kurgu dizisi, yapay zeka ve insan doğasının sorgulandığı bir hikaye sunar.
    "Black Mirror" - Her bölüm bağımsız bir hikaye anlatan bu antoloji dizisi, teknolojinin insan yaşamına etkilerini ele alır.
    "MAS*H" - Kore Savaşı sırasında bir mobil askeri hastane biriminde görev yapan ekip ve hastalarının yaşamını anlatan bu klasik komedi-drama.
    "Stranger Things" - Gizemli olayların yaşandığı küçük bir kasabada geçen bu bilim kurgu dizisi, 80'lerin kültürünü yansıtır.

"Lost" - Adada mahsur kalan bir grup insanın gizemli olayları çözmeye çalıştığı bu dramatik bilim kurgu dizisi.
    "The West Wing" - Beyaz Saray'da geçen bu politik dramada, ABD başkanı ve ekibi ülkeyi yönetmeye çalışır.
    "Brooklyn Nine-Nine" - New York Polis Departmanı'nda çalışan komik polis memurlarının maceralarını anlatan bu komedi dizisi.
    "Modern Family" - Farklı nesillerden aile üyelerinin yaşamını ve ilişkilerini komik bir şekilde ele alan bir sitcom.
    "The X-Files" - FBI ajanları Mulder ve Scully'nin doğaüstü olayları çözmeye çalıştıkları bu bilim kurgu dizisi.
    "The Vampire Diaries" - Mystic Falls kasabasında vampirler ve doğaüstü yaratıklarla dolu bir dünyada geçen bu fantastik dizi.
    "Arrow" - DC Comics'in yeşil okçu karakteri olan Arrow'un maceralarını anlatan bir süper kahraman dizisi.
    "Doctor Who" - Zaman Yolcusu Doktor'un uzay ve zaman içindeki maceralarını konu alan uzun soluklu bilim kurgu dizisi.
    "The Good Wife" - Bir avukatın yeniden kariyer yapmaya çalıştığı bu hukuk draması.
    "Mad Men" - 1960'ların reklam dünyasını ve New York'ta çalışan reklamcıları anlatan bir dizi.
    "The Blacklist" - En çok aranan suçlardan biri olan Raymond "Red" Reddington'un işbirliği yapmayı teklif ettiği bir FBI ajanının hikayesini anlatan bir suç draması.
    "Buffy the Vampire Slayer" - Vampir avcısı Buffy'nin doğaüstü yaratıklarla savaştığı bu klasik dizi.
    "The Wire" - Baltimore'da suç, polislik ve eğitim sistemini inceleyen bu polisiye drama dizisi.
    "Suits" - Hukuk firmasında çalışan bir hukuk danışmanının hikayesini anlatan bir dizi.
    "Sons of Anarchy" - Bir motosiklet çetesi olan Sons of Anarchy'nin lideri ve ailesinin hikayesini işleyen bir suç draması.
    "Orange Is the New Black" - Kadın bir hapishanede geçen bu dramatik komedi, mahkumların ve görevlilerin yaşamlarını ele alır.
    "Homeland" - CIA ajanı Carrie Mathison'ın terörist tehditleri ortaya çıkarmak için çabalarını anlatan bir drama dizisi.
    "The Marvelous Mrs. Maisel" - 1950'lerde evli bir kadının stand-up komedyen olma hikayesini anlatan bir komedi-drama.
    "Shameless" - Alkolik bir baba ve onun çocuklarının çılgın yaşamını anlatan bu komedi-drama dizisi.
    "Prison Break" - Bir hapishaneden kaçmak için kardeşlerin planladığı olayları anlatan bir suç draması.

Bu diziler farklı türlerde ve hikayelerde sunuluyor, bu nedenle tercihlerinize göre seçim yapabilirsiniz. Umarım bu öneriler size uzun süre keyifli seyirler sağlar!

Bu listedeki diziler, geniş bir tür yelpazesi sunar ve farklı izleyici tercihlerine hitap eder. Seçtiğiniz dizi, ilgi alanlarınıza ve tadınıza bağlı olarak değişebilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl
    Fazla sezonlu dizi önerebilir misiniz?Fazla sezonlu dizi önerebilir misiniz?Fazla sezonlu dizi önerebilir misiniz?Fazla sezonlu dizi önerebilir misiniz?Fazla sezonlu dizi önerebilir misiniz?

hawaii five o

ncis la

the last kingdom

medium

0
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Genelde sitcom dizilerin uzun sezonları oluyor. Beğendiğim sitcomlardan önermem gerekirse en sevdiklerim How I Met Your Mother ve Modern Family dizileri.

Yok sitcom istemem dersen yine fazla sezonlu dizilerden Breaking Bad dizisini önerebilirim. Aslında 5 sezon belki sana kısa gelebilir ama kendisi kadar 6 sezonluk spin-off dizisi Better Call Saul da çok güzel. Zaten birbiriyle bağlantılı. Bu yüzden sırayla izlerden toplam 11 sezonluk bir hikaye izlemiş olursun. Onun dışında internetten ulaşmak zor ama 8 sezonu olan Game Of Thrones dizisini de izleyebilirsin.

Biraz daha eğlenceli, gençlik dizisi tarzını düşünürsen de Stranger Things önerebilirim.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

14

Cevap

• rzahsynv
    rzahsynv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 91%
    +1 yıl

Dram: Breaking Bad, Game of Thrones, The Crown, The Sopranos, Mad Men
    Komedi: The Big Bang Theory, Friends, Seinfeld, The Office, Parks and Recreation
    Suç: The Wire, The Sopranos, Breaking Bad, Narcos, Mindhunter
    Fantezi: Game of Thrones, The Witcher, The Lord of the Rings, The Expanse, His Dark Materials
    Korku: The Walking Dead, Stranger Things, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, The Terror

0
    0 Yorumla
  • Luffyx
    Luffyx Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

The mentalist çerezlik dizidir , teen wolf ve the vampire diares gençlik dizisidir , brokline nine nine polisiye ve sitcom dur , true detective her sezon başka hikaye ve başka oyuncular ile polisiye konusunu işleyen güzel dizidir , hanibal dizi ve film serisi - midhunter ve dexter bunlarda uzun metraj ve seri katil cinayetlerini anlatan yapımlardır kesinlikle izlemelisin.

0
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bu dizileri izlediniz mi bilmiyorum ama tavsiye ederim. Size zaman kaybı yaşatmayacak ve keyifle izleyeceğiniz diziler diyebilirim.

-Black Mirror
    -Suits
    -Riverdale
    -Peaky Blinders

0
    0 Yorumla
  • niiuuusaaa
    niiuuusaaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Attack on titan var ama anime seviyorsan. Onun dışında seks education

0
    0 Yorumla
  • VişneliBrowni_
    VişneliBrowni_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 410 cevap paylaştı.

Manifeste başladım bugün 4 sezon.

0
    0 Yorumla
  • googleçeviri
    googleçeviri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl

Aot.

1
    0 Yorumla
  • ESKIbirKSliadam
    ESKIbirKSliadam Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Spartacus

1
    0 Yorumla
  • komando0101
    komando0101 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kamasutra

1
    0 Yorumla
  • carsngirls
    carsngirls Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Friends.

0
    3 Yorumla
    • Üçikibirbambam
      Üçikibirbambam
      +1 yıl

Durum komedisi 10 sezon izledim mi diye düşündüm izlememişim

Yorumla
    • carsngirls
      carsngirls
      +1 yıl

İzlenir.

Yorumla
    • Üçikibirbambam
      Üçikibirbambam
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Nazli1xq
    Nazli1xq Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Unutma beni dizisi

0
    0 Yorumla
  • Alessapl
    Alessapl Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

The blacklist

0
    0 Yorumla
  • JoeGoIdberg
    JoeGoIdberg Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 87%
    +1 yıl

Breaking bad?

0
    0 Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 790 cevap paylaştı.

stranger things

0
    0 Yorumla
  • psicoach
    psicoach Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 48%
    +1 yıl

House md

0
    0 Yorumla
  • portakallıııkek
    portakallıııkek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

arka sokaklar

0
    0 Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı.

Arka sokaklar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Supernatural

0
    0 Yorumla
  • MasterBOZKURT34
    MasterBOZKURT34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Çukur.

1
    0 Yorumla
  • bunicktamonbirharf
    bunicktamonbirharf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

arka sokaklar

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Fazla sezonlu dizi önerebilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kesinlikle izlenmeli dediğiniz sezonluk diziler neler? 21 cevap verildi
Güzel bir sezonluk dizi önerisi var mı? 5 cevap verildi
Tek sezonluk dizi önerir misiniz? 4 cevap verildi
Sezonluk dizi önerisi verir misiniz? 11 cevap verildi
Çok sezonlu efsane dizi tavsiyesi olan var mı? 24 cevap verildi
Fazla sezonlu olmayan polisiye dizisi önerir misiniz? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kalpteki hacet için nasıl dua edilmeli, Allah kalptekini istemeden de verir mi?
  • Bugün kimler Assassin's Creed serisine dalış yapacak?
  • Günaydın, sabahlari güne nasıl başlarsınız?
  • Gereğinden fazla değer verdiğin insanlar şu an neredeler?
  • En zor affedilen şey ihanet mi yalan mi?
  • Aynaya baktığınızda sadece kusurlarınızı mı görüyorsunuz, bunu nasıl aşıyorsunuz?
  • Bu yaştan sonra düzgün birini bulmak zor mu?
  • Dünya Kupasını hangi takımın kazanmasını istiyorsunuz?
  • Kadının en büyük şansı nedir, kimseye yar olmamak mı yoksa doğru insanı beklemek mi?
  • Her yıl memlekete gider misiniz, ne kadar kalırsınız ve neler yaparsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨