2009 yapımı Yalanın İcadı isimli bu film tam da bunu konu alıyor. Siz peki böyle bir durumda yalanı neler için kullanırsınız? #filmler

2009 yapımı Yalanın İcadı isimli bu film tam da bunu konu alıyor. Siz peki böyle bir durumda yalanı neler için kullanırsınız? #filmler
Gerçek hayatta da yalanı ve yalancıları hiç sevmem, insan çok zor durumda kalmadıkça yalana başvurmamalı. O yüzden hiç yalanı keşfetmemeye çalışırdım 😄.
İyi fikir ama pek gerek yok 😄 hem şampiyonlukta, hem toplam kupa sayısında bayağı fark attık zaten hahaha 😂
Armut dibine düşer misali çocuğu da kendisine benziyor finalde.
Hemen sevişmezsek Dünya yok olacak sahnesi harikaydı jsjsjsj
Benim yalanıma gelince, erkekler asla yalan söylemez 😏
Yalanın olmadığı bir dünyada yalanı keşfetmek gerçekten ilginç bir deneyim olurdu. İnsanların her şeye tamamen dürüstçe yaklaştığı bir ortamda, bir yalan söylemek büyük bir güç ve avantaj sağlayabilir. Ama tabii ki bu güç, doğru şekilde kullanıldığında anlam kazanır. Belki birinin umutlarını kırmamak ya da zor bir durumda birini korumak için yalana başvururdum. Ama böyle bir dünyada yalan söylemek büyük bir sorumluluk, kötüye kullanmak istemezdim. 😅
Cevap
4Cevap
Yalan yoksa ve keşfettiysem bulunmaması için uğraşırım, dünyanın bu halde olmasının en büyük sebebi yalan.
Asla büyük yalan söylemem ama tabiki zaman zaman hepimiz kullanırız. Annem üzülmesin diye bir çok konuda yalan söyledim
Patentini alır yedi ceddimi para içinde çimdirirdim. Aklıma Truman Show geldi. O da yalanın içinde yaşadığını sonradan öğreniyordu 🤸♀️
Karşımda doğruyu duyunca çene yapacak günlerce dırdır edecek birisi varsa ilk orada kullanırdım, kafa rahatlığı önemli
Banka sahnesini gerçekleştirirdim. Daha fazla para alırıdm
tamda film ariyordum eyvallah kiral
Yalanın icadı filmindeki gibi işime ne gelirse 🤣
Gelene gidene eseksin haberin yok derdim 😂
Aynı filmdeki gibi ama daha fazlasını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?