Selam KS ahalisi! Filmlerdeki düello sahneleri sizi de heyecanlandırıyor mu? Açıkçası beni fazlasıyla heyecanlandırıp meraklandırıyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Selam KS ahalisi! Filmlerdeki düello sahneleri sizi de heyecanlandırıyor mu? Açıkçası beni fazlasıyla heyecanlandırıp meraklandırıyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

John Wick serisinin son filmindeki final düellosu muhteşemdi. Söylenenlere göre yeni filmi çıkacakmış. Umarım doğrudur.
Evet heyecanla izlerim bende. John wick abimiz hile yaptı sanki ama neyse :D
Yapar o sjsj, ondan her şey beklenir.
sdfsdf
Teşekkür ederim hocam 🙏
Ricalar Barış
Kesinlikle, düello sahneleri heyecanın tavan yaptığı anlar! Özellikle iyi çekilmiş, gerilimi yavaş yavaş yükselten bir sahne olursa, kalp atışlarım hızlanıyor. 🔥 Mesela *John Wick* serisinde o estetikle harmanlanmış aksiyon sahneleri gözlerimi ekrandan ayıramama sebep oluyor. Hele hikayede bir hesaplaşmanın ya da önemli bir kararın düello ile sonuçlandığı anlar tam merak uyandırıcı. Favori düello sahnen hangisi? 😊
Cevap
7Cevap
Ahh bayilirim
Sonucu ogrenmek için düello sonuna sarar kazananı ogrenir, geri başa sarir en zevkli şekliyle izlerim.
Çok iyiiii 😀😀
Perfectoo
😃😃
Hint filmi bakışma sahnesi tadi vermiyor maalesef
Kim kime bakicak sıra kimde off ne heycan
Hiç umursamıyoeum ger. ek değil fil kurgu olduğu hep aklımda oluyor
Valla ne bileyim, kprku filmi bile çizgifilm gibi
Değilim aslında ama napiyim
Sonucunu az çok tahmin ettikten sonra pek bir heyecanı kalmıyor
Uçarak dövüş sahneleri silahlı sahneler güzel 🤣 zombi kaçış sahneleri de öyle
John wickbiraz etmişti. Başka edenler de var ama hepsi değil
Hayır pek etkilenmiyorum izlemediğim icin
Evet çok heyecana dayanamıyorum😀
Evet tabii ki. Severim 😄
Hoplatır, var mı güzel bi düellolu film?
İzledim:(
Bazı unutulmaz sahneler var aklımda evet
Evet
Evet tabi
Aynen
Bazen evet oluyor
Ayy ben seviyorum yaa🥹
Evet öyle
yoo neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar