Sizin böyle rahatsiz olduğunuz sahneler var mı?

Tecavüz sahneleri
Güzel soru Şimdiki Diziler rahatsız olmak çok mümkün hale geldi artık Sevişme öpüşme sahneleri bune ya müslüman mısınız siz kardeşim böyle senaryo nun içine sokayim ne edep ne ahlak var hadi müslüman olmayan anlıyorum onların inançları farklı ama Müslüman nasıl bunları yapar artık başlayacağım laik Ülkeye bu kadar rahatlık haddinden fazla
Çok haklısın
Cevap
9Cevap
Merhaba, kaçırılma ve gerçekten kötü bir yerde alıkonulma sahneleri olduğu zaman çok rahatsız oluyorum.
Genelde aşırı derece vahşet içeren sahneleri izlerken cidden rahatsız oluyorum. Midem bulanmıyor değil yani.
Uzun uzun bakışma sahnelerini sevmiyorum, özellikle yerli dizi ve filmlerde çok oluyor. Erotik sahnelerden de rahatsız olup atlıyorum.
Cinsel sahnelerde kadın veya erkek vücudu gördüğümde. Yani insanların yüz ifadesini izlemek daha çok hoşuma gidiyor
Kusma sahnesi olunca oluyor bazen yemek yerken izliyorum
Cinsellik sahnelerini atlıyorum.
Kanlı vahşet sahneleri daha çok ilgimi çekiyor.
Bazen aşırı duygusal sahneleri atlarım çünkü sonra ağlıyorum
Ben bayiliyorum senin dediklerine ama benim rahatsiz olduğum şoyle koca uçan böcekler ve ya bi anda orumcekler cikmasi bakamiyorum bile yazarken kotu oldum
Kanlı ve tiksindirici sahneler önüme çıktığında ben çok rahatsız oluyorum mesela, asla bakamam
Öyle bir sahne yok ama daha önce prno izlerken bende mi bunları yaşıycam diye korkardım açıkçası
Duygusal sahneler gerçekten üzüyor beni
erotik ve iğrençli sahneler
+18 sahnelerinden çok rahatsız oluyorum
hiçbirinden ya 💜🌺
Tecavüz
Şu kanlı sahneler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?